CAwte,
planujem si kupit nejaky mobil....a to konkretne dotykovy.Rozhodujem sa medzi LG KP500(cookie) a Samsung s5230.......Kedze som este nemal mobily tychto znaciek chcel by som vediet ze ako na tom su ....pripadne mi mozete este odporucit nejake dotykove ale za nejaku rozumnu cenu(do 7000 maximalne).
jj , lg neni velmi dobry co sa tyka mobilov, bud si kup pouzivany iphone 2g da sa kupit za par korun (doslova), alebo 3g ten stoji viac ale je lepsi .
ak chces novy tak si dosetri viac na novy iPhone 3gS
samsungy su povestne zasekavanim , spoluziacka ho ma tak vidim ze to je strach, ked bol n ovy tak este ako tak ale akonahle si tam dala pesnicky obrazky a neviem co este, ten mobil sa proste stal nepouzivatelny
majo20000 napísal:hmm....ked ten iphone je dost drahy,bo ja to budem brat na pausal a tam iphone pozivany nemaju ...a co hovorite na samsung?nemate niekto skusenosti?
vyber telefon kt ma najvyssiu hodnotu, predaj ho a kup si ojazdeny ajfon
zober normálny 3G, fotak v mobile ajtak není najhlavnejšia vec, a ked si tam dáš OS 3 tak máš vpodstate 3GS len bez foťáku vylepšeného a videa..ale rýchlosť aj výdrž baterky sa zmení...
ved v novom iphone ma byt aj opengl , ak sa nemylim, a to uz bude o inom.
taktiez som uz mal zjednany jeden 3G ale prisiel tento, tak urcite pockam a hned si ho vezmem