age of mythology

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
robinko93
Medium Star
Medium Star

age of mythology

Príspevok od používateľa robinko93 »

prosim neviem preco mi nejde hrat multiplayer ked to chceme spustit tak to nejde neviem preco
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

predpokladam ze chcete hrat cez hamachi, takze:
skontrolujte:
1) ci mate rovnaku verziu
2) ci sa mozete opingobat na hamachi
3) ci mate vypnuty firewall
4) neviem akym sposobom to robite, ale hru vam samo nenajde, musite sa pripojit pomocou Direct IP... cize jeden hostne hru a ten druhy napise do polozky -Direct IP- hamachi ip adresu hosta. Connect...hrat
robinko93
Medium Star
Medium Star

nie

Príspevok od používateľa robinko93 »

nie nie mi mame dva pocitace zosietovanie a chceme to hrat proti sebe tak ze dame lan potom jeden da host a druhy sa pripoji lenze ked sa chce pripoji tak nejde a neviem preco
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: nie

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

//autoeditácia príspevku ( 01 Jan 2009, 19:24 )
robinko93 napísal:nie nie mi mame dva pocitace zosietovanie a chceme to hrat proti sebe tak ze dame lan potom jeden da host a druhy sa pripoji lenze ked sa chce pripoji tak nejde a neviem preco
skus sa pripojit cez IP mne to ide iba cez Ip inak nenajde iny pc
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Thek_SVK napísal:predpokladam ze chcete hrat cez hamachi, takze:
skontrolujte:
1) ci mate rovnaku verziu
2) ci sa mozete opingobat na hamachi
3) ci mate vypnuty firewall
4) neviem akym sposobom to robite, ale hru vam samo nenajde, musite sa pripojit pomocou Direct IP... cize jeden hostne hru a ten druhy napise do polozky -Direct IP- hamachi ip adresu hosta. Connect...hrate
Skúšal som to so susedom cez hamachi ale aj tak to nejde sakra. A taká fajn hra :?
napíšem tam jeho hamachi IP ale aj tak nič, pričom on to už hostol
Alebo robíme chybu vo vytváraní hry?

//vyskúšame a ozvem sa
Thek_SVK
Professional
Professional

Tempus7 napísal:Skúšal som to so susedom cez hamachi ale aj tak to nejde sakra. A taká fajn hra :?
napíšem tam jeho hamachi IP ale aj tak nič, pričom on to už hostol
Alebo robíme chybu vo vytváraní hry?
na 90% to pomoze skuste toto:
skuste obaja hostnut, a tam hore vam kazdemu ukaze aku IPcku vam berie.. ci vasu hamachi alebo normal... ak tam hore nie je napisana vasa hamachi IP, co je velmi pravdpodobne, potom urobit jednu velmi jednoduchu vec a pojde to:
Vypnes AOM
Vypnes akekolvek internetove pripojenia, nechas zapnute len hamachi
Zapnes AOM a hostnes
Zapnes net
Kamarat urobi to iste a moze sa na teba connectnut. Upozornujem ze hru vma do zoznamu neukaze, client sa musi pripojit na hosta pomocou direct IP co som uz pisal
maraG
Novice
Novice

ok

Príspevok od používateľa maraG »

kto ma ohladom tohto problem napiste mam s tym velmi dobre skusenosti HAMACHI je easy ale inak ohladom aom vam dobre poradil s tym vypnutym netom a tak ale da sa to spravit takto

Start/nastaveni/Sitovapripojeni/(pak hore tam kde je subor upravy a pod.)upresnit/upresnit nastaveni/a hamachi preklikat na prve miesto malo by to vyriesit vsetky problemy co sa tyka pripajania cez HAMACHI

Ale pozor ak mate slovensky Windovs tento postup neni presny pretoze par veci mate prelozenych inak.

AK je este nejaky problem ohladom hamachi napiste
fero_zezina
Amateur
Amateur

Re: ok

Príspevok od používateľa fero_zezina »

AoM ide bez problemov hrat po sieti, ani direct IP netreba davat, iba refresh... casty problem su rozdielne verzie, obaja si dajte najnovsie verzie, tusim 1.5, a bezi to v pohode :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: ok

fero_zezina napísal:AoM ide bez problemov hrat po sieti, ani direct IP netreba davat, iba refresh... casty problem su rozdielne verzie, obaja si dajte najnovsie verzie, tusim 1.5, a bezi to v pohode :)
Co sa tyka Refreshu... cez ten mi to nikdy neslo, a to som hral aspon so 6 rozdielnymi ludmi. U mna platilo vzdy len direct IP
zantor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zantor »

Ahoj mam taky problem chcel by som si zahrat multyplayera v Age of Mythology ale neda sa mi to spustit stale mi bezi vyhladavac a ked to skonci objavi sa mi hlaska je je tu problem s instalaciou hry a ze ak sa nevyriesi bude nutne hru naistalovat znova.....
Skusal som to preinstalovat ale stale mi nejde sa pripojit na multyplayera cim to asi bude ?????

Pripajam aj obrazok na ukazku
http://www.postimage.org/image.php?v=PqkqkRi
emitor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa emitor »

ja mam taky problem ze dam DIRECT IP (mame 2 pc spojene kablom (na priamo - krizeny kabel)) a ked sa chceme spojit tak mi najde v druhom pc server ktory vytvorim ale ked kliknem na "JOIN" tak napise ze treba k tomu patch alebo nieco take...poradite ?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

ak ti to vypisuje ze mas stiahnut patch,tak ho stiahni :wink:

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 16:07)
mam problem s pripojenim hry cez lan s kamaratmi.mame vsetci rovnake verzie,ked jeden vytvori hru tak mi ju aj najde dam join ale potom mi vybehne iba to odpocitavanie tych 120sekund a nic.zvlastne je ze predtym mi to islo uplne v pohode a teraz robi toto.ked sa pripojim cez ipčku tak to robi to iste.pls poradte :(

-tu prikladam obrazok
Prílohy
aom.gif
(148.43 KiB) 1169 stiahnutí
Napísať odpoveď