Kód: Vybrať všetko
Od: Dr.Johnson Michael
Tel: +447045757003
I am Dr.Johnson Michael Od Harlsden, North West London, tady v Anglicku. I práce pre Nawest Bank Corporation v Londýne, Píšem Vám z mojej kancelárie, ktorá bude mať obrovský prínos pre nás oboch. V mojom oddelení, je asistent manažéra (Greater London Krajský úrad), som zistil, opustené sumu vo výške $ 12,5 miliónov dolárov USA (Dvanásť miliónov päť sto tisíc dolárov Usa) v účte, ktorý patrí k jednému z našich zahraničných zákazníkov Neskoré Mr.Thompson Morrison americký občan, ktorý bohužiaľ prišiel o život pri zrútenie lietadla z Alaska Airlines Lietadlo 261, ktorý havaroval na 31. január 2000, vrátane jeho manželky a jediná dcéra.
Voľba Vás kontaktovať sa vzbudila z geograpgical charakteru, kde žijete, obzvlášť vzhľadom na sensivity z transaction.and dôvernosť tu. Teraz náš bankový bolo čakanie na niektorý z príbuzných príde-až k tvrdeniu, ale nikto urobiť that.I osobne bol neúspešný pri rozmiestnenia príbuzným po dobu 2 rokov, mám usilovať o váš súhlas k vám ako ďalší príbuzný / vôľa príjemcu, aby zosnulého tak, že výťažok z tohto účtu ocenený na 12,5 milióna dolárov môže byť vyplatená na vás.
To bude vyplatená, alebo sdílená v týchto percent, 60% pre mňa a 40% na vás. Mám zabezpečené všetky potrebné právne dokumenty, ktoré môžu byť použité pre zálohovanie toto tvrdenie sme tvorby. Všetko, čo potrebujem, je na vyplnenie vášho mena na ducuments a legalizovať to na súde dokázať, ste tu ako oprávnený príjemca. Všetky Žiadam teraz je vaša úprimná Co-operácie, dôvernosti a Trust umožniť nás vidieť túto transakciu prostredníctvom. Já vám zaručiť, že to bude popravený za legitímnu usporiadanie, ktoré
bude chrániť vás z akéhokoľvek porušenia práva.
Prosím, uveďte mi nasledovné: ak máme 5 dní spúšťať pomocou. To je veľmi veľmi URGENT PROSÍM.
1. Celé meno
2. Vaše telefónne číslo
3. Vaša kontaktná adresa. 4. Odpovedať do mojej kancelárie e-mailovú adresu
urýchlenú odpoveď; [email protected]
S prešla metodický vyhľadávanie, rozhodol som sa Vás kontaktovať dúfať, že vás nájdu tento návrh zaujímavý. Prosím o Vaše potvrdenie tejto správy a uvedením Vášho záujmu poskytnú vám viac informácií. Endeavor dajte mi vedieť na vašom rozhodnutí, skôr ako držať ma čaká.
Pozdravy,
Dr.Johnson Michael
Tel: +447045757003