ME 2009 v Basketbale žien

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

ME 2009 v Basketbale žien

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Čo hovoríte na doterajšie vystúpenie našich basketbalistiek na ME v Lotyšsku.

Výsledky:

A-skupina:

Ukrajina - Slovensko 55:77 (16:26, 8:24, 19:14, 12:13)

Slovensko - Česko 65:58 (12:17, 23:18, 15:12, 15:11)

Španielsko - Slovensko 71:54 (17:16, 20:14, 16:10, 18:14)

E-skupina:

Poľsko - Slovensko 56:65 (8:14, 20:8, 12:21, 16:22)

Dnes o 19:15 hrajú s domácim Lotyšskom.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Dnes to bude dobrý zápas s domácim Lotyšskom v desaťtisícovom kotli, ale bohužiaľ som podal proti našim, pre Lotyšky je to povinná jazda.. aj napriek tomu verím, že pôjdeme do ďalšej fázy a možno by sme sa mohli dočkať aj ďalšieho prekvapenia.. teraz som čítal, že vypadla Jalčová so zlomenou rukou, škoda jej, pamätám si ju z Košíc, je to dobrá hráčka.. Ale hádam Pokey Chatmanova niečo vymysli a aspoň tie Lotyšky potrápime.
Sagittarius
Guru
Guru

Ešte som chcel dopísať, že by sa v iných kolektívnych športoch mohli inšpirovať nasadením zahraničného trénera ako v ženskom basketbale a mužskom volejbale, myslím tým najmä hokej, vo futbale to ide aj so slovenským trénerom a so starým vedením...Pravdaže to nemyslím v tom hokeji hneď, ale po prípadnom ďalšom zlom vystúpení našej reprezentácie.
Innocence
VIP
VIP

Parádna senzácia, vyhrali sme nad domácim Lotyšskom a postupujeme do ďalšej fázy, kde sa podľa mňa stretneme s Francúzkami.. Nie sme bez šance, dokázali sme už zdolať domáce, ktoré sú kandidátmi na medailu, naše potvrdzujú, že prívlastok 'čierny kôň turnaja' nezískali neoprávnene..
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:Parádna senzácia, vyhrali sme nad domácim Lotyšskom a postupujeme do ďalšej fázy, kde sa podľa mňa stretneme s Francúzkami.. Nie sme bez šance, dokázali sme už zdolať domáce, ktoré sú kandidátmi na medailu, naše potvrdzujú, že prívlastok 'čierny kôň turnaja' nezískali neoprávnene..
no tak halové športy sa nám začínajú presadzovať triumfálnym spôsobom

hádzaná-muži, volejbal-muži a basketbal-ženy to je nádhera sa na to pozerať :) :P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Strašná škoda toto prehrané sťvrťfinále :( Baby sa po polčase zobudili a mali na to otočiť celý zápas. Ale zdalo sa mi, že hlavne v závere rozhodcovia pískali dosť zaujato, minimálne 3 jasné fauly na Žirkovú neodpískali :smt097

A fakt ma zabil komentátor na dvojke, ktorý ten zápas komentoval tak neskutočne dramaticky akoby to bol nejaký prípravný zápas v nejakej C - kategórii v Kambodžskom kempe :roll: Strašný amatér, to už ja by som to okomentoval lepšie ako on...
Innocence
VIP
VIP

Škoda, tie dva bodíky naozaj mrzia.. mohli sme sa priamo kvalifikovať na MS. Btw. kto komentoval, Plesník?
Sagittarius
Guru
Guru

JJ, Plesník.
Innocence
VIP
VIP

Tak to by som nehovoril o amatérstve, kedysi to býval výborný basketbalista, ak sa nemýlim.. Jednoducho nevie prejaviť emócie ako napr. Merčiak po vstrelenom góle našej reprezentácie alebo Gašpár na hokeji.. Pardon za drobný OT.
Sagittarius
Guru
Guru

Veď kvalita komentovania nie je o hlasitosti a rýchlosti prejavu. Veď práve kvôli tomu sú niektorí naši komentári niekedy na smiech alebo svojimi perličkami... :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak jasné, že to nie je len o emóciách, ale takéto komentovanie mi príde absolútne nudné...Búši mi srdce, som napätý ako sviňa a on si tam ako pri nedeľňajšej kávičke popisuje priebeh hry :roll:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

ano ale treba uznat dakedy sa proste neda nekricat
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Laskova mala premenit tie trestne hody.. a hotovo.. ale mal som pocit ze to tahaju iba dve hracky.. najma ku koncu to bolo jasne vidiet ked Jurcenkova sa vyfoulovala tak hrali vsetko na Zuzu..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak tá si teda odohrala v tých 7 zápasoch svoje - skoro ani nestriedala :) Bolo na nej vidieť, že sa stále snažila povzbudzovať ostatné hráčky a aj sama hrala zo Sloveniek najlepšie, ale samozrejme jedna hráčka na všetko nestačí...
Napísať odpoveď