Counter-Strike Source plz nedavajte lock
Counter-Strike Source plz nedavajte lock
zdravim mam taky problem že sa mi v poslednej dobe vobec nedaju najd serveri....tj dam internetove a najde mi iba 4 alebo 5 ktore su iba take čo sa tam neda hrat tj ludi je tam 255/250 =D........no a dalej sa mi neda ani do oblubenych pridat žiaden server mam nainštalovane tieto patche:CSS_Patch_v16 , CSS_Patch_v17_04-04-2007-DZ , CSS_Patch_v18_30-10-2007-DZ
potom čestinu a ešte nejaku vez že:CSSMasterServer
prosim o pomoc čo treba ešte niekedy cca tyžden do zadu šlo šetko ok....takže fakt neviem a nič zaujimave som nerobil.....za vhodne a rychle odpovede dakujem =D.....
BTW:REINSTAL NEPOMOHOL....viem že existuje tema CS ale prosim nedavajte lock ja to potrebujem surne =(((( dakujem......
potom čestinu a ešte nejaku vez že:CSSMasterServer
prosim o pomoc čo treba ešte niekedy cca tyžden do zadu šlo šetko ok....takže fakt neviem a nič zaujimave som nerobil.....za vhodne a rychle odpovede dakujem =D.....
BTW:REINSTAL NEPOMOHOL....viem že existuje tema CS ale prosim nedavajte lock ja to potrebujem surne =(((( dakujem......
Hah, to je blázonstvo. Normálne si vyhladaj nejaké slovenské portály a pridaj si IPčky.*AnndY_ napísal:MUsíš sitahnuť aktualizácie pre ten Masterserver...a ináč neviete o nejakom programe, ktorý nainštalujem do CS a bude mi hľadať čo najviac serverov?
Nemusí,stačí keď si odstráni CS MasterServer a pôjde mu to
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: