Vodicak 50ccm
Vodicak 50ccm
no za niekolko tyždnov/mesiacov si asi pojdem urobit vodičak na malu motorku chcel som by sa vas opytat kolko to trva? su tam normalne aj kondične jazdy a pod naj keby tu niekto napisal co to robil dik
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodicak 50ccm
absolvujes vsetko to iste co na auto len s tym rozdielom ze jazdy budes mat niekde na parkovisku alebo co ja viem kde a budes jazdit na niecom malom, pricom trvat no neviem u auta to trva cca 2 mesiace ? zalezi od toho kedy ti daju termin skusok pretoze kedze asi nemas 18 tak budes sa prisposobovat kurzom na autaJV napísal:no za niekolko tyždnov/mesiacov si asi pojdem urobit vodičak na malu motorku chcel som by sa vas opytat kolko to trva? su tam normalne aj kondične jazdy a pod naj keby tu niekto napisal co to robil dik
NO tak ja som robil na 50tku vodicak aj na 125tku a pomaly chystam na 25kw ale k veci. Ono je to velmi individualne ze kolko to trva. Pokial je to seriozna autoskola, tak akonahle dokoncis teoriu tak uz budes mat pravdepodobne jazdy aj dokoncene. Mal by si mat 7 jazdz na 50tku, ale nie vsetci to dodrzuju. Pre info tieto jazdy sa jazdia iba na cvicisku az s vecsou kubatorou sa ide na cestu. Mal by si to mat do 2 mesiacov avsak pokial to nebude taka autoskola jak kde som robil ja co sa im stale kazila motorka kde mi to trvalo skoro 3 mesiace. Ale inak prajem vela pevnych nervov pri nudnej teorii a vela stastia na stroji a nasledovne velaaaa kilakov bez padu-
-
Začiatok Konca
Professional
Asi sotva som si mohol robit neobmedzene ked som mal 15 ked som robil na 50tku a 16 ked na 125tku.sovietman napísal:lol, na kazdu motorku sa nerobi vodicak, neviem odkial to mas![]()
ja som robil jeden a mam to na vsetky....
Si radsej nieco over skor nez sa zacnes smiat, lebo ten smiech sa nakoniec otocil proti tebe
-
naj[S]lepsi
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
momentalne je situacia takato:
1,)AM od 15r. vodicak do 50ccm, konstrukcna rychlost v TP by mala byt tusim 45kmh
2,)A1 od 16r. vodicak do 125ccm, vykon do 11kw.. tento vodicak momentalne mam, moja masina ma tak trosicku 18,5kW raz ma zastavili policajti, nebol s tym problem
3,)A do 25kw od 18r. vodicak, vykon do 25kW, kubatura neobmedzene
4,)A nad 25kW od 21r , kubatura neobmedzene, vykon neobmedzene.
ak mas vodicak teraz A do 25kw, po dvoj rocnej lehote tj 20 uz mozes mat vodicak na najvecsiu motorku. musis mat vsak preukazanu 2 rocnu prax na motorke do 25kw, od niekoho kto ma velku motorku (napr dobry sused..)
suma sumarum vzdy musis robit vodicak odznovu, ale ak mas 18 a pockas 2 roky, malo by stacit podat ziadost o rozsirenie VO + nejaky kolok
mne kurz trval nieco cez 2 mesiace, bratovi skoro pol roka.. zacal robit pred prazdninami, cez ne samozrejme neboli skusky lebo nebolo policajtov, tak az teraz v oktobri mal skusky,.. vsetko zalezi od skusok
1,)AM od 15r. vodicak do 50ccm, konstrukcna rychlost v TP by mala byt tusim 45kmh
2,)A1 od 16r. vodicak do 125ccm, vykon do 11kw.. tento vodicak momentalne mam, moja masina ma tak trosicku 18,5kW raz ma zastavili policajti, nebol s tym problem
3,)A do 25kw od 18r. vodicak, vykon do 25kW, kubatura neobmedzene
4,)A nad 25kW od 21r , kubatura neobmedzene, vykon neobmedzene.
ak mas vodicak teraz A do 25kw, po dvoj rocnej lehote tj 20 uz mozes mat vodicak na najvecsiu motorku. musis mat vsak preukazanu 2 rocnu prax na motorke do 25kw, od niekoho kto ma velku motorku (napr dobry sused..)
suma sumarum vzdy musis robit vodicak odznovu, ale ak mas 18 a pockas 2 roky, malo by stacit podat ziadost o rozsirenie VO + nejaky kolok
mne kurz trval nieco cez 2 mesiace, bratovi skoro pol roka.. zacal robit pred prazdninami, cez ne samozrejme neboli skusky lebo nebolo policajtov, tak az teraz v oktobri mal skusky,.. vsetko zalezi od skusok