NHL 09
-
gattuso1327
Medium Expert
problem z rostermi
hodil som si do hry rosters, ale w hre sa mi nezobrazuje, a ked si spustim NHL view tak tam su ty prestupy, dakujem welice pekne 
Nechce sa z vas niekto prihlasit do NHL master zatial je len odohrate po zapase mozete sa pripojit tu najdete vsetko http://nhlmasters.wbl.sk/
ja hram za pitsburght ale je to NHL 07 somnou mozete zahrat aj zapas v 09 ostatny nemaju.
ja hram za pitsburght ale je to NHL 07 somnou mozete zahrat aj zapas v 09 ostatny nemaju.
-
gattuso1327
Medium Expert
No podla mna su cele NHL uz na jedno kopyto. Stale skoro to iste, nic nove. Co si pamatam, no neviem presne v ktorej NHL to bolo ale nejak 2004 ci tak nejak, tak tam boli spomalenia pri najazde na branu a tak, trochu ozivenie. No tieto posledne je len o tom istom, max. su tam nove zostavy a nic viac. Zatial to nevidim nejak ruzovo s NHL v najblizsom case ak sa tam cosi nezmeni.
-
Michaelo105
Light Professional
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=27
Keyboard Redefiner... alebo to druhe pod tym
nemas zaco
nemas zaco
-
Michaelo105
Light Professional
Dík, idem to vyskúšať.mirak2 napísal:http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=27
nemas zaco
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
zatial to vyzera, ze NHL 10 nebude na PC, takze treba dufam ze ten NHL 2K10 bude lepsiaForest napísal:No podla mna su cele NHL uz na jedno kopyto. Stale skoro to iste, nic nove. Co si pamatam, no neviem presne v ktorej NHL to bolo ale nejak 2004 ci tak nejak, tak tam boli spomalenia pri najazde na branu a tak, trochu ozivenie. No tieto posledne je len o tom istom, max. su tam nove zostavy a nic viac. Zatial to nevidim nejak ruzovo s NHL v najblizsom case ak sa tam cosi nezmeni.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
NHL 2K10 vyvíjí stejně jako vloni Visual Concepts (resp. 2K Marin) a vyjde v říjnu 2009 pro Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2. Podle mnoha dřívějších zpráv to mělo být také na PC, ale tisková zpráva toto nereflektovala, PC platformu neuvádí ani zahraniční weby, a co více - na oficiálním diskusním fóru nedávno existenci PC verze popřeli samotní tvůrci, i když je zvláštní, že toto vlákno tam je již nyní smazané. tak asi ozaj nebude ani mi to nejak nevadi lebo urcite by to bolo na urovni nhl od ea lebo,tieto simulatory sportove sa viac zdokonaluju pre konzolyVampir napísal:tak co je potom toto
joypad
caute, mam problem s joypadom, mam windows vistu a ked zapnem nhl09, tak to vypada akoby som mal stlacenu sipku hore, ale nemam, ked sa mi podarilo akosi spustit zapas, tak to bolo normalne, ale hned ako dam pauzu alebo som v menu, tak to zacne ist hore, na inych hrach mi to nerobi,
vie mi niekto poradit?
vie mi niekto poradit?
caute,
mam taky problem, mam windows vista, a ked nainstalujem nhl vsetko ide ok, ale ked si tam dam ten in game roster, tak je to v <>, jednoducho uz hru nespustim, len ked si zobrazim procesy a vypnem proces regsvr32.exe (Microsoft(C) Register Server) tak sa hra zacne spustat ale padne a vyskoci chyba a ci chcem poslat sravu a ladit a pod.
ked dam nazad ten ea roster opet hra nejde spusti ale ak vypnem ten proces uz to ide v poho
neviete mi s tym pomoct ?
dakujem
mam taky problem, mam windows vista, a ked nainstalujem nhl vsetko ide ok, ale ked si tam dam ten in game roster, tak je to v <>, jednoducho uz hru nespustim, len ked si zobrazim procesy a vypnem proces regsvr32.exe (Microsoft(C) Register Server) tak sa hra zacne spustat ale padne a vyskoci chyba a ci chcem poslat sravu a ladit a pod.
ked dam nazad ten ea roster opet hra nejde spusti ale ak vypnem ten proces uz to ide v poho
neviete mi s tym pomoct ?
dakujem