Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

jukel napísal:Odblokovanim straca záruku ?

Teraz som zistil že t-mobile predava firmware 2.2.1
predava? ved ho zadarmo stiahne cez itunes...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

mam namysli telefony s tymto firmware.. A surne potrebujem vediet či sa da odblokovať na orange alebo ho ani nemam kupovať. mal by som zistiť hlavne ten baseband ?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Citat z forum.iphone.cz
Tak ide o to aky je v iPhone baseband a bootloader... to zial zo ziadnej akcie nevycitas... tazke nevies ani ci sa bude dat odblokovat alebo nie. Ak ma baseband 2.30 tak ten sa da znizit (urobit downgrade) na 2.28 ten sa uz potom da odblokovat... ALE dalej zalezi ked aj baseband znizis na 2.28 aky ma bootloader ak ma 5.9 tak zase to neodblokujes... Toto je SW odblokovanie...
Dalej mozes iPhone odblokovat Turbo Sim (su aj ine nazvy ine "odrody"...) To je HW odblokovanie... Tuto simku kupis tiez na eBay... Nie kazdemu vsak funguje..

Neviem ako to bude s FW 3.0 kedy bude a ci vlastne bude unock... ale ak to DEV team spravy tak by nemal byt ptoblem odblokovat hociaky iPhone. Mozno... :)

dodo
ddoo
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Čo by ste robili na mojom mieste ? všetky iphony čo sa predavaju na bazosi tak su z t-mobilu.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

:D hladaj dalej, ja som vo stvrtok zacal hladat na nete iphone na orange a v piatok naobed som ho mal doma.

nasiel som iphone 3g 16gb za 250e.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

skusali ste niekto uz novy OS 3.0 ? co na neho hovorite? konecne je tam pisanie smsky na lezato. inak ma dost trapi ze stale sa neda nastavit vlastny ekvalizer a ze sa nedaju vytvarat foto albumy priamo v telefone, ani fotky nejdu presuvat priamo v telefone, vsetko cez ten blby itunes...

na tie fotky by nepomohla nejaka aplikacia? dokaze to vyriesit Jailbreak?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ak chces mat fotky v adresaroch tak pouzi nejakeho spravcu suborov (napr. iFile) vsetko si rozdel do adresarov tak ako potrebujes a prehliadaj fotky cez iFile. Fotky sa ti vsak nezobrazia v app Photos. Inak ti to nebude fungovat.
Inac neviem proco to chces mat po adresaroch... vsak vyhladavanie v app Photos je rychle kolko tam mas nafotenych fotografii? 1000?

dodo
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

vyskusal som ten novy OS3 telefon je rychlejsi (predtym bol JB 2.2.1) vsetko mi nechal v povodnom stave len mi vymazal JB veci :-) nechal tam hry telefonny zoznam a podobne. Je tam slovencina na ktoru si budem dlho zvykat :-D ale neni tam to co slubili hlavne natacanie videa :-( a sa mi paci jedna funkcia shakovanim mobilu sa ti zmeni pesnicka :-D sa tesim na novy JB do piatku by mal byt verejne pristupny :-)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

berija111 napísal:vyskusal som ten novy OS3 telefon je rychlejsi (predtym bol JB 2.2.1) vsetko mi nechal v povodnom stave len mi vymazal JB veci :-) nechal tam hry telefonny zoznam a podobne. Je tam slovencina na ktoru si budem dlho zvykat :-D ale neni tam to co slubili hlavne natacanie videa :-( a sa mi paci jedna funkcia shakovanim mobilu sa ti zmeni pesnicka :-D sa tesim na novy JB do piatku by mal byt verejne pristupny :-)
natacanie videa bude dostupne v OS 3.0 ale len v iPhone 3G S

//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2009, 12:08 )
inak aj niekomu z Vas vypisuje chybu ked stahuje novy FW??
pretoze uz 2.2.1 mi tymto sposobom nechcelo stiahnut. Mam aktualizovany iTunes...
Stiahne mi 230/230.1 MB a v tom vypise chybu a ze mam skontrolovat ci nie je chyba pripojenia, ale vzdy to spravi na tom istom mieste, takze u mna chyba byt nemoze...
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

nemusel si komentovat moj prispevok ked som hned nad tvojim :-) ale to je jedno nepodstatne. Tak to som nevedel ze iba 3GS to bude mat :-( no mne to islo maximalne vpohode stiahol som a potom rano som to nainstaloval nebola ziadna chyba a to som presiel hned s JB 2.2.1 na OS3 a vsetko vpohode. Nech uz je JB na OS3 :-D
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

will.i.am napísal:inak aj niekomu z Vas vypisuje chybu ked stahuje novy FW??
pretoze uz 2.2.1 mi tymto sposobom nechcelo stiahnut. Mam aktualizovany iTunes...
Stiahne mi 230/230.1 MB a v tom vypise chybu a ze mam skontrolovat ci nie je chyba pripojenia, ale vzdy to spravi na tom istom mieste, takze u mna chyba byt nemoze...
Stiahni si FW odtialto su to zdroje z oficialnych stranok apple.

3G: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net ... store.ipsw

2G: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net ... store.ipsw

dodo
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

skusali ste uz iPod na OS 3.0?
V tej multimedialnej kniznici, kde si listujete covery, sa nezobrazuje jeden cover pre 1 playlist ale kazdy tam je viac krat... podla interpreta.. ale ked otvorim cover tak je tam cely plalist ktory k nemu patri.. je to strasne neprakticke... pretoze je toho tam strasne vela..
viete niekto co s tym??
jackb
Redeemer
Redeemer

takze JB funguje, rovnako aj kradnute app cez iTunes...
neviem ako su na tom MMS u Orange, ale mam pocit ze neidu...
na OS 2.2 som pouzival temu ako je v prilohe. neviete ako sa vola? :oops:
Prílohy
Picture 001.png
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

winterboard teraz nemam, ale na 98% ma ta tema v nazve blue, bluebird, killsign blue alebo mozno nieco ine, ale ak budes hladat blue tak to najdes rychlo
jackb
Redeemer
Redeemer

Stopa napísal:winterboard teraz nemam, ale na 98% ma ta tema v nazve blue, bluebird, killsign blue alebo mozno nieco ine, ale ak budes hladat blue tak to najdes rychlo
bol to BlueBird. thx
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

jackb, cez co si robil JB ? redSn0w ? Som cital, ze vela ludom nejde, preto sa zatial do toho bojim ist..
jackb
Redeemer
Redeemer

Drago napísal:jackb, cez co si robil JB ? redSn0w ? Som cital, ze vela ludom nejde, preto sa zatial do toho bojim ist..
mne to od redSn0w zatial ide. neidu mi MMS a parovanie BT, ale to mi neslo ani na uniknutom OS 3, takze to za vec sposobenu JB nepovazujem.
Stopa
King
King

nefunkcne MMS su vraj zapricinene priamo operatorom, najblizsi carrier update v itunes by to mohol vyriesit
a netreba pouzivat redsn0w, na forum.iphone.cz uz viackrat postli upravene verzie FW kde staci iba urobit restore a funguju

btw. bol by som odprisahal, ze to bluebird si cucam z prsta :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

v com ma byt ten redsn0w zly?
Stopa
King
King

mne isiel v pohode, ale Drago spominal, ze nie kazdy ma rovnaku skusenost, upraveny FW to isti
Napísať odpoveď