Aliens vs Predator
-
whitecOder
Zablokovaný
jaks a mozes vobec taku pi*ov*** spytat......zato ze ukazali zatial len predatora tak to este neznamena ze budes hrat len zanho.....Šu-Do napísal:tam budem hrat iba za predatora ??
i ked to by mi nevadilo, ale bolo by fajn urobit znova 3 verzie.. alien, predator, vojak
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
kedy tento pi covatel dostane aspon basu na mesiac najlepsie ban?whitecOder napísal:jaks a mozes vobec taku pi*ov*** spytat......zato ze ukazali zatial len predatora tak to este neznamena ze budes hrat len zanho.....
-
lekoklatik
VIP
To že máš v avatare terminátora neznamená že máš každého sundávať. Ke´d sme uź pri tom, čo ty vieš či tam nebude možnosť len za predátora??? Toto jedno mi vysvetli. Možno si hru za ostatné rasy budeš musieť kúpiť. Bola by to hlúposť ale ako som povedal. Jak to ty môžeš vedieťwhitecOder napísal:jaks a mozes vobec taku pi*ov*** spytat......zato ze ukazali zatial len predatora tak to este neznamena ze budes hrat len zanho...
-
Šu-Do
Redeemer
nebolo to nikde pisanewhitecOder napísal:jaks a mozes vobec taku pi*ov*** spytat......zato ze ukazali zatial len predatora tak to este neznamena ze budes hrat len zanho.....
-
lekoklatik
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
v dvojke zacinas pri takej zakladni s dalsimi 2 vojakmi cize to bude asi skor 1Royalflush napísal:Tam, kde sa zacinalo za marinaka v nejakom cudnom lese.. myslim ze tam boli nejake velke hriby alebo rastliny, neviem co to presne bolo. To je AvP 1 alebo 2?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
winni
Medium Star
wau to je nieco uuuzasne
uz sa tesim az to vyde.. len to ma hacik, ze mne to nepojde
mam moc slaby PC na to... aa ze rovna predcerom som si stiahol AvP 2
aa hram prave za predatora... sa mi paci ze to je fakt len lov.. pretoze kedykolvek potrebujem si dobijem HP aj energiu... Staci sa len schovat na dake tiche miestecko a mat 5 sekund navyse
na AvP 3 (je to 3 vlastne nie?) sa tesim a videl som aj videjka na youtube... proste krasa
len mi vadilo trosku aj v tom gameplay(i) ze ked dakoho ten predator killol zpredu, tak mu napichol hlavu na tie noze co ma na rukach.. a prislo mi to moc zdlhave a jednotvarne... ja viem som fanovka
ae stacilo by podla mna len obycajne prebodnutie... alebo nejake combo keby sa tam dalo spravit.. ze cosik pomackas a zdy iny kill
viem fantazirujem...
na AvP 3 (je to 3 vlastne nie?) sa tesim a videl som aj videjka na youtube... proste krasa
viem fantazirujem...
jj v dvojke zacinas za predatora v takom lese ,ano presne ta zakladnaRoyalflush napísal:Pockaj.. mam taky pocit ze v tom lese ci co to je zacinas s predatorom.
Ta misia za marinakov je v tme, a v tej zakladni su alieni ?
-
lekoklatik
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
suhlas.. stale to iste, to ma napadlo este v minulom videu ked som to videl... uz sa tesim ako budem terorizovat ludiwinni napísal:len mi vadilo trosku aj v tom gameplay(i) ze ked dakoho ten predator killol zpredu, tak mu napichol hlavu na tie noze co ma na rukach.. a prislo mi to moc zdlhave a jednotvarne...
stale ziadne info o tom, ci sa bude hrat iba za predatora alebo aj za ine rasy
// ahh
sry
-
Cyrus666
Light Professional
na 1 strane to je
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32516&r=top
-
lekoklatik
VIP