GTA 4
mam problem pri instalaci
2 dvd
1 dvd mi instaluje v pohode ale ako to v zhruba v polke pride tak mi napise:
please insert disc 2 that contains the file data3.cab
to je tabulka,vyberiem ze "browse"dam disc 2 a napise mi toto:
setup could not find a file on the specified path or disc.please check that the proper disc is inserted or specify a new path
prosim na kolenach pomozte mi
1 dvd mi instaluje v pohode ale ako to v zhruba v polke pride tak mi napise:
please insert disc 2 that contains the file data3.cab
to je tabulka,vyberiem ze "browse"dam disc 2 a napise mi toto:
setup could not find a file on the specified path or disc.please check that the proper disc is inserted or specify a new path
prosim na kolenach pomozte mi
ok uz mi to islo aj som to mal nainstalovane,ale ked som spustil social club,tak mi napisalo aby som suhlasil s licenciou lenze som ju nemohol zaskrtnut :idea:v com je problem zase toto
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 1:55 )
ok spustil som to a fps tak 6 asik
som dal cez ten benchmaker,neda sa to hrat
oni to fakt na kkt optimalizovali,treba dokupit to jadro
nerozumiem ale preco to tym sockam na tom youtube ide aj na 1 jadre
dal som aj tie ovladace nvidia pre gta+treti patch a aj ten commandline a kkt z toho sice ten patch mi popridaval v grafike nastavenia ale to nepomoze,jedine co mam na 100% vytazene je to cpu,ale inak ram a grafika na 100% nie su.
takze papa gta4
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 1:55 )
ok spustil som to a fps tak 6 asik
nerozumiem ale preco to tym sockam na tom youtube ide aj na 1 jadre
takze papa gta4
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna za 15€ to urcite stoji aj ked ja by som si radsej crysis kupilFilipito napísal:caute, mam moznost kupit uplne novu nerozbalenu GTA 4 za 15 E , chcem sa spytat ci to stoji zato, hlavne ten MP. dik
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 15:08 )
lol ledva sa ti to hybe a este si tam daj comandlinehulk5 napísal:chalani dobre som napisal ten commandline?
stiahni si z warezu a uvidis ci ta to bude bavit a ci nie. ak ta to chyti, tak je velka pravdepodobnost, ze ta bude MP bavit este viac.Filipito napísal:caute, mam moznost kupit uplne novu nerozbalenu GTA 4 za 15 E , chcem sa spytat ci to stoji zato, hlavne ten MP. dik
Jak im to ide? Veď si prečítaj bližšie info k tým youtube videám.. spomínal ich už aj Šu-Do dve strany dozadu.. ich fps sa tiež pohybujú na nehrateľných úrovniach.. podobne ako Tvoje.. akurát možno video skresľuje...
Ak Ťa to neoslovilo, tak zbytočne budeš vyhadzovať 15€.. (iba ak by si nemal čo robiť s peniazmi). Čo sa týka MP, sú dosť rozporuplné názory. Niekto to žerie, niekomu zase vadí, že kým sa dostane do nejakej akcie, musí prejsť polku mesta.. (MP som nehral, akurát čo som čítal reakcie z netu)Filipito napísal:pravdu povediac hru som mal stiahnutu a nic moc
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jasne ze video skresluje a dost...
toto som nahraval frapsom este na starom PC...
fps 20-25.. niekedy 15 (on the fly nahravanie).. niekedy mi to dalo zabrat nevybehnut z trate...
samozrejme nepodarilo sa mi to na 1 krat..
a hlavne toto video..
TDU na starom PC.. wau, bol som rad, ked som mal aspon 25 fps.. + ked pridame fraps = sekanica.. na videu to vyzera byt naozaj plynulejsie.. je to uplne ine ked to hras ako pozeras na videu ci dokonca ked sa pozeras za niekoho chrbtom ako hra..
a este ked si mam predstavit nejaku FPSku hrat na takom fps, to je pohroma..
strategie, auticka, fps.. podla poctu framov by som to tak zoradil.. pri strategiach sa da hrat este na nizsom fps.. aj nejake auticka.. ale strielacky ani za boha..
toto som nahraval frapsom este na starom PC...
fps 20-25.. niekedy 15 (on the fly nahravanie).. niekedy mi to dalo zabrat nevybehnut z trate...
samozrejme nepodarilo sa mi to na 1 krat..
a hlavne toto video..
TDU na starom PC.. wau, bol som rad, ked som mal aspon 25 fps.. + ked pridame fraps = sekanica.. na videu to vyzera byt naozaj plynulejsie.. je to uplne ine ked to hras ako pozeras na videu ci dokonca ked sa pozeras za niekoho chrbtom ako hra..
a este ked si mam predstavit nejaku FPSku hrat na takom fps, to je pohroma..
strategie, auticka, fps.. podla poctu framov by som to tak zoradil.. pri strategiach sa da hrat este na nizsom fps.. aj nejake auticka.. ale strielacky ani za boha..