zdravím, prosím Vás ale súrne, povedzte mi nejaký primitívny program na editáckiou fotiek v kt. by som si spravil jednu fotku tak že na vrchu je jeden obrázok a na spodnom okraji sú 3 menšie, lebo v mojom starom ACDsee to v tom editore neviem spraviť:((((((
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 12:18 )
našiel som ešte v compe zabudnutý Xview ale neviem v tom robiť:(( neviete mi poradiť nejaký postup pre debilov:DDDDD
ak by si sa ti ten picaso nepáčil tak skus GIMP návod na tie fotky : Nový súbor rozmery>nahadžeštam z plochy alebo dakeho suboru fotky a potom ich iba podávaš na miesto ktoré chceš a vpravo máš ikonku na upravovanie velkosti fotky...
GIMP možno nie je zložitý ale keď otvorí mamka Picasu tak v tej robiť vie, ale nie som si istý, či by prišla pri otvorení na to, že Gimp je vôbec grafický editor.
Že Picasa. Teraz som to skúšal prvýkrát. Vložil som tam jednu fotku, ktorú som chcel upraviť. Automaticky mi začalo prehliadať celý disk, všetky fotky to tam importovalo. Kks horší program som nevidel, žiadne súkromie. A ešte je tam že Odoslané fotky. Samo sa tam začali pridávať(odosielať) fotky do Picasa, asi 10 kusov. Omg, rýchlo som to celé odinštaloval.
DomCZo napísal:Že Picasa. Teraz som to skúšal prvýkrát. Vložil som tam jednu fotku, ktorú som chcel upraviť. Automaticky mi začalo prehliadať celý disk, všetky fotky to tam importovalo. Kks horší program som nevidel, žiadne súkromie. A ešte je tam že Odoslané fotky. Samo sa tam začali pridávať(odosielať) fotky do Picasa, asi 10 kusov. Omg, rýchlo som to celé odinštaloval.