i/P : ROZNE ZAUJIMAVE VECI !!!
-
satelitik11
Medium Professional
10 plus posta 2,5 inac si ju nechammorrowind napísal:ponukam za tu kalkulacku 10€ vratane posty, kedze nova stoji cca 20€
-
satelitik11
Medium Professional
okey napis mi ss . a tam sa dohodneme blizsie o platbe,adrese atd.hakker napísal:berem tu klavesnicu za 27 s postou tie dvd neccem nakolko cs 35 s posrou a to sa mi zda vela
Skusim teda este raz:
Mastros napísal:Odfot skrinku. Potrebujem nejaku a tamta sa mi zda byt celkom vhodna. Chcem foto zo vsetkych moznych stran, viac informacii o slotoch na disky, mechaniky, kabelaz a vyvody na front panel atd. Ak by si bol ochotny ju poslat postou, mal by som potom zaujem aj o SATA (datovy) kabel na disk, dve USBcka dozadu a chcem sa Ta spytat, co je to za kabel vpravo od 2 cervenych SATA (na disk (o jeden mam zaujem)), vlavo od DVI - HDMI?
-
satelitik11
Medium Professional
sory nevsimol som si .. skusim to nejako odfotit ale najskor zajtra tu dam FotoMastros napísal:Skusim teda este raz:
-
satelitik11
Medium Professional
na hovno je to ze som nemohol zohnat normalny fotak ... tak to odfotim telefonom snad daco budes mat s toho .Mastros napísal:... ale uz je "pozajtra".
//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2009, 12:04 )
pouzivana par krat ziadne znamky opotrebovania zaruka nieje bol to darJuicy napísal:Ako dlho pouzivana je ta kalkulacka? Nejake znamky opotrebenia? Zaruka?
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
pocuvaj ma tak ako som povedal tak som to aj spravil .... za ostatne JA uz nemozem .... vsak uvidis na baliku kedy a ako to bolo poslanehakker napísal:v stredu som ti poslal prachy na ucet a si povedal ze to este v ten den posles 1 tr. to znamena dnes som mal mat tu klavesnicu doma a nc neprislo ani si sa neozval
-
satelitik11
Medium Professional
dnes som ju nafotil Akurat mi stahuje PC suit ... rychlostou 3,4 KB/s takze to bude trvat . Sorry za zdrzanie .Mastros napísal:Skrinu davas sfotit profikovi do atelieru?
-
satelitik11
Medium Professional