budes taky dobry?- eXo - napísal:mozno by stacilo zmenit crack ja mam verziu od Razor 1911 a ide bez problemov ak chces skusit moj crack posli spravu upnem ti to
The Sims 3
-
7kacenka25
Novice
alebo si to kup, cracnuta verzia je orezana o niektore moznosti a nie vzdy sa to dobre sejvne. aspon ja som mal taky problem najprv.
najlacnejsie to maju tu
http://www.progamingshop.sk/the-sims-3-cz-p-36042.html
najlacnejsie to maju tu
http://www.progamingshop.sk/the-sims-3-cz-p-36042.html
-
7kacenka25
Novice
won't go
Kupovat si to nemusim kamoska to ma aj tak mi to nejde.Dnes som to instalovala.Je to so mnou asi zle 
Prosim o pomoc vcera mi sims normalne sel ale dnes je prec zmyzla cela zlozka zo simsom /je vymazana/ zostalo iba ikona na odstranenie a ked dam vymazat tak napise ze pri prenose suboru doslo k chybe potom je tam ten konkretny subor a potom pise ze pristup byl odepren a potom uz len opakovat alebo storno
nejde to ani nainstalovat ani vymazat poradte mi co s tym
nejde to ani nainstalovat ani vymazat poradte mi co s tym
-
Royalflush
Guru wannabe
zdravim... hru som stiahol nainstaloval a cely nazhaveny som ju chcel zapnut... ale po cracknuti a dvojkliku na ikonu na ploche mi napisalo nieco taketo : Vyskytol sa problém s aplikáciou Sims3Launcher, a preto sa aplikácia musí ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.
nevedeli by ste mi prosim poratdit,co s tym mam robit ?
nevedeli by ste mi prosim poratdit,co s tym mam robit ?
Mne to robilo tiež pri betaverzii Sims3, nič iné som nemohol ako stiahnúť druhú verziu hry a nahodiť crack od Razor-a.Snajper2 napísal:nevie niekto, prečo sa mi v hre zasekol Simík? jednoducho sa prestal pohybovať, a ostal stáť ako socha. keď som hru vypol, a znovu zapol, tak stál na tom istom mieste, a z mierne zdvihnutými rukami rukami
ako sa dajú v hre zmeniť vlastnosti Simíka? myslím počas hrania. a ešte jeden menší problém: chcel by som si so Siminkou založiť rodinu. sme už manželia, len že problém je v tom, že sa mi ju nedarí nahovoriť na "milovanie sa". už sa s ňou pokúšam flirtovať, a podobné veci približne 4herné dni, ale nedarí sa mi
vie mi niekto poradiť, čo s tým?
-
ChallengerQo
Expert
vlastnosti menis tusim za tie body co dostavas za spokojnost.. neviem momentalne to nemam nainstalovaneSnajper2 napísal:ako sa dajú v hre zmeniť vlastnosti Simíka? myslím počas hrania. a ešte jeden menší problém: chcel by som si so Siminkou založiť rodinu. sme už manželia, len že problém je v tom, že sa mi ju nedarí nahovoriť na "milovanie sa". už sa s ňou pokúšam flirtovať, a podobné veci približne 4herné dni, ale nedarí sa mivie mi niekto poradiť, čo s tým?
a to milovanie neviem.. ja hram vzdy single