Caute ludia, mam jeden problem...nainstaloval som tuto hru (Assassin's Creed) s CZ dabingom a proste ked sa bijem s niekym tak postavy na mna iba pozeraju a nebiju sa iba ked stlacim a drzim F...vtedy sa biju ale akonahle ho pustim prestanu sa bit...nevie niekdo kde moze byt chyba?
môžem sa spitat kde sa da stiahnut dabing?a ci sa dá dat na cestinu
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 20:06 )
na konci po titulkoch sa da este chodit po tej izbe a ist do toho jedneho pc,da sa tam robyt este nieco alebo po titulkach uz je koniec
Ja som na jednom fore cital ze to chalan rozbehal na jednojadrovom Pc .. vraj ked je dost ramky a dobra grafika pojde to...vraj mu to v pohode islo bez sekania na P4 3Ghz .. je to realne ?? ma s tym niekto skusenosti ze to ide pustit aj na jednojadrovom Pc ?? ........
presnejsie tam bolo napisane citujem "co sa tyka optimalizacie tak je na koniec skvela a assassins creed sa da rozbehat aj na jednojadrovom pc a grafickej karte geforce6600" .. tak je to pravda ? ako je to s tou optimalizaciou .. pls odpoved .. nech to nezhanam zbytocne si
Ty joo .. ze to slape az tak dobre som necakal .. tak to potom na mojom AMD Athlon 64 3000+@2160Mhz 1GB RAM ATI HD 3650 512MB VRAM pojde na tom medium asi pekne plynulo..tak to ma teraz upokojilo keby ja vedel tak uz si to davno zohnam
Ked si niekto nie je isty pred kupou hry, tak trosku tie obavy ci to pojde, chapem - najma u starsieho HW.
Ale v pripade ze sa jedna o cracknutu stiahnutu hru, tak podobne otazky povazujem za cisty debilizmus a posthunting. Dufam, ze patris do tej prvej skupiny.
Ludia nevedeli by ste mi pomôcť alebo poradiť?? Chcel som si to zahrať keď už mám nový PC, tak som si kúpil original hru Assasin´s Creed Director´s Cut CZ. Hra šlape perfektne na full detailoch ale akonáhle niekoho napadnem alebo zabijem, tak sa mi hra na 10 seúnd zasekne... je to dosť otravné. Dal som všetko na minimum a robí to tak isto, no neviem kde je problém.