M!ReC napísal:aku tabulku s cenami? v administracii?
ved všetky ceny mas niekde v DB v nejakej tabulke tak len stači apikovat na ten stlpec tvoju zlavu alebo zmenu a mas to nič zložite,len som nikdy nerobil stým systemom tak neviem aku ma štrukturu tabuliek tak ti neviem napisat nejaký kod na opužitie
nikdy som nevidel tie tabulky tak ti neviem povedat ale hlavnu myšlienku ako by som to spravil a aj naležitý postup mam,tak to je len primitivne update stlpca v tabulke
TGiJack napísal:nikdy som nevidel tie tabulky tak ti neviem povedat ale hlavnu myšlienku ako by som to spravil a aj naležitý postup mam,tak to je len primitivne update stlpca v tabulke
V živote som s Oscommerce nepracoval, ale ako som pozeral, je na to množstvo modulov, skús vyhľadať a nainštalovať nejaký, čo bude vykonávať danú požiadavku.
Prečo to robiť komplikovane, keď to pravdepodobne pôjde jednoduchšie...
Hromadne môžeš tovar upravovať priamov exceli pomocou easy populate.
Ale pokial potrebuješ iba nastaviť zľavy 10%, tak to sa dá priamo v administrácii.
Frikso napísal:Hromadne môžeš tovar upravovať priamov exceli pomocou easy populate.
Ale pokial potrebuješ iba nastaviť zľavy 10%, tak to sa dá priamo v administrácii.
Konkrétne v kategorie -> zľavy, tam nastavuješ pre jednotlive tovary. Hromadne sa dá ako som spomínal cez easy populate /excel/ alebo si naištaluješ contribution a v admine.
Ak by si potreboval pomoc s inštalaciou pripadne s kompletným postavením eshopu na oscommerce, tak venujem sa tomu. Viac info/referencie cez SS.
tak som si dal zen cart a mam jeden temlat ale je angilicky tak by som vas poprosil ci sa da najst nejaky pekny slovensky lebo ked dam ten co mam ak mi to prepise napr.:
HEADER_ALT_TEXT
HEADER_SALES_TEXT
napise to v tedy ked si to hodim na slovensky jazyk... alebo to treba prepisat napr v header.php ?