u tatka v PC mam nainštalovanú jednu hru, ktorá mne na NB neide.
a chcem to hrať na mojom NB. Chcem sa spýtať či sa to dá formou zdieľania, alebo inou formou.
dal som zdielať priečinok s hrou, spustilo všetky ukážky až pri vstupe do hry vypísalo že nie je kompletná inštalácia. si myslím že nemám správne cesty k hre.. v tatkovom pc to je po česky a keď som to pustil na mojom to bolo po anglicky..mam zdielané aj C aj D disk.
Podla mňa to musí isť len neviem ako na to..
Skúste mi prosím poradiť..
ďakujem...
zdielanie PC v sieti
Preco ti ta hra na tvojom NB nejde? Nema na to tvoj NB parametre? Lebo tym ,ze to nepustas zo svojho disku priamo ale pouzivas zdielanie, tak docielis len to, ze sa cita z ineho umiestnenia, ktore je navyse este pomalsie pripojene(cez siet) ako keby sa to citalo priamo z disku. Predpokladam ,ze ti hra nesla nainstalovat, lebo tvoj NB nesplnal minimalne poziadavky a tym ,ze pustis uz nainstalovanu hru z ineho PC sice obabres varovanie instalacky ale ked sa ma spustit samotna hra, tak to uz tvoj komp asi nezvladne. A s tou cestinou a anglictinou..predpokladam, ze ta hra ma ulozeny nejaky config v osobitnom priecinku, alebo v registroch, ktore si ty ale nenazdielal, takze sa nastavia default hodnoty, t.j. anglictina.
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: