mp3 do reprakov, vsetko ostatne do sluchadiel

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

mp3 do reprakov, vsetko ostatne do sluchadiel

Príspevok od používateľa r3mus »

Potrebujem vazne moc poradit. Dost vazne hravam CS a dost casto aj s hudbou. No a prave preto mam mensi problem. Niekedy sa mi to hodi a inokedy, napriklad ked pocuvam kroky tak nie. Skratka napadlo ma, ze by bolo fajn, keby mi sla hudba do reprakov (kde mam aj ovladac hlasitosti po ruke) a zvuky hry do sluchatiek.

PS: prosim ziadne odpovede typu winamp plugin, tieto veci su zakazane a mohli by ma za to vyhodit z ligy.

dakujem dopredu :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak mas aspon 4 kanalovu zvukovku, tak by sa to teoreticky dalo tak, ze by si hudbu pustil iba do prednych reprakov(zda sa mi, ze winamp take nieco umoznuje) a CS by ti islo aj v prednych aj v sluchadlach. Pripadne dat hudbu na zadne, podla toho ako tie repraky vyuzije CSko.
Dalsia moznost je o nieco praktickejsia a to je pouzitie multimedialnej klavesnice - vsetko si pustis do sluchadiel a ked budes chciet pocuvat kroky, tak na klavesnici stlacis pauzu a hudba sa pozastavi :)
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

diki moc. prva moznost neprichadza do uvahy kedze som na notase a bezim na redukcii :) ale nainstaloval som si HP quickplay 3 a vsetko facha ako ma. som aj zabudol ze to ma multimedialne klavesy a win7 nemal na to driver...

skratka este raz thx :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Napísať odpoveď