ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
Z vlastných zdrojov veľmi blízkym výrobcom viem, že by mal byť ihneď po vydaní ostatných verzií, čiže okolo takého 20.6. nový patch, kt. bude opravovať najpodstatnejšie chyby + nejaké tie menšie chyby, taktiež budú patche pravdepodobne zjednotené pre všetky rozdielne jazykové verzie, aby sa nemusel vydávať zvlášť patch pre rôzne jazykové verzie(bolo to tak aj pri Arme 1). Odporúčam si teda počkať až na ten patch, hra sa dá každopádne aj tak hrať, aspoň ja som si s ňou už užil dosť zábavy, aj keď je pravda že treba dosť silný stroj aby to vyzeralo dobre a nesekalo. 
Ahojte tak som to skusim a na E8400 3,2GB ram a GF9800gt detajli na medium a niečo na high pri rozlišeni 1440*900 dohladnosť 1600 a ide to bez sekania a grafika je pritom ešte dosť pekna. čo sa tika hry tak mi tam vadi citlivosť mišky ktora sa meni v zavislosti od rychlosti pohibu ale to je asi iba zvyk. inač super hra
?? Zablokovali ti konto lebo si stiahol jeden part z nejakej hry? To sa mi nechce verit.mikeko napísal:UPOZORNUJEM
ak mate nejake linky na RAPIDSHARE (a v UPLOADE je nazov Armed Assault 2) tak ich nestahujte. Stiahol som prvy a "suspendli" mi ucet na rapide
Skor by som povedal ze ti ho zablokovali za nieco co si tam uploadol.
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
bohuzial je neuploadujem veci nemam na to rychlost ani stabilitu pripojenia. Totiz to ja som stahoval linky ktory maly v nazve priamo Armed.Assault2.(zo zahranicneho warez fora)Skor by som povedal ze ti ho zablokovali za nieco co si tam uploadol.
a nejaky dobrosrdecnik to bonzol alebo uz si to administratory domysleli kedze hra vysla najprv v nemecku dospleny k nazoru ze som stiahol illegalny software ktory bol chraneny copyrightom a tym padom som porusil Term Of uSe
-
webmasterr
Medium Professional
Demo ArmA 2 odloženo na začátek příštího týdne (22.-24.6.) zdroj: games.tiscali.cz 
-
webmasterr
Medium Professional
Jednoduchá otázka: máš originál ?Snajper2 napísal:nevie niekto prečo sa mi do hry nedá nainštalovať žiadny patch? stále mi vypisuje, že neplatný CD kľúč. a nie som jediný, komu to robí
Btw: ohľadom bugov. Kto ich chce nájsť, nájde ich aj dva roky po vydaní hry, a to sa týka takmer každej hry. Pri Arme2 sa dá určite zabaviť, v ďalších mesiacoch/rokoch ju bude pri živote ďalej držať komunita, resp. jej addony a misie, tak ako tomu bolo aj u OFP a prvej Army.
Have fun.
-
webmasterr
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
Otazka pre tych co to uz hrali
Je to lepsie optimalizovane ako jednotka?
Pretoze tam neni bohvie aka grafika.. a ide mi to horsie ako Crysis. (priklad)
(to bude asi tym ze sa cely ostrov nacita naraz)
Ak to na grafike nezalezi, tak by som rad vedel dovod preco je jednotka taka obtiazna. Nechapem tomu...
Je to lepsie optimalizovane ako jednotka?
Pretoze tam neni bohvie aka grafika.. a ide mi to horsie ako Crysis. (priklad)
(to bude asi tym ze sa cely ostrov nacita naraz)
Ak to na grafike nezalezi, tak by som rad vedel dovod preco je jednotka taka obtiazna. Nechapem tomu...