Futbalové štadióny
Mne sa zas páči berlínsky štadión, neviem aký ma názov, ale hralo sa tam finále MS 2006. Tuším je to Olympíjsky štadión -> http://img.skysports.com/07/09/480/Hert ... 569661.jpg. No a okrem toho mám rád ešte anglické štadióny, kde sú diváci blízko plochy, vytvára to skvelú atmosféru.. Dobré tiež boli portugalské štadióny na Euro 2004. A samozrejme, Tehelné pole.

-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Geogomeogo
Light Professional
-
reznick
Medium Star
Ja viem ze to nieje ziaden architektonicky skvost ale nejako mi prirastol k srdcu... stadion najstarsieho futbaloveko klubu na svete Sheffield United na Bramall Lane
jason007x: Samozrejme moj omyl najstarsim klubom je Sheffield FC ale ty hraju len na amaterskej urovni. Medzi profesionalmi je to tak ako si napisal Notts County
jason007x: Samozrejme moj omyl najstarsim klubom je Sheffield FC ale ty hraju len na amaterskej urovni. Medzi profesionalmi je to tak ako si napisal Notts County
Najkrajsie su anglicke stadiony, ten bezprostredny kontakt hraci - divaci musi byt fantasticky (plus ked si domyslime tu elektrizujucu atmosferu)
Nejako nemusim stadiony s atletickou drahou, kde su divaci strasne daleko od ihriska.... niet nad to, ked si na ViOne v ZM sadnem do prveho radu, tam vidim este aj monogram, ktory ma futbalista na kopacke
A co sa tyka slovenskych stadionov, tak je tu iba jedna moznost - Zilina....
a celkom sa mi to pozdava aj v Ruzomberku
Nejako nemusim stadiony s atletickou drahou, kde su divaci strasne daleko od ihriska.... niet nad to, ked si na ViOne v ZM sadnem do prveho radu, tam vidim este aj monogram, ktory ma futbalista na kopacke
A co sa tyka slovenskych stadionov, tak je tu iba jedna moznost - Zilina....
a celkom sa mi to pozdava aj v Ruzomberku
takto bude vyzerať nový Nou camp , ktorého architektom je Norman Foster ( ten, ktorý navrhol nové wembley)
inak najviac sa mi páčia tie nemecké- alianz aréna, schalke aréna, wembley a v budúcnosti sa k nim priradí nou camp - ale tie nemeckú sú najlepšie a ešte ich je aj veľa aj preto tam boli výnimočné ms
inak najviac sa mi páčia tie nemecké- alianz aréna, schalke aréna, wembley a v budúcnosti sa k nim priradí nou camp - ale tie nemeckú sú najlepšie a ešte ich je aj veľa aj preto tam boli výnimočné ms