falošne meno na PayPal.Problem???
-
Earl_Simmons
Light Star
falošne meno na PayPal.Problem???
dobry den
chcem sa spytat či bude niejaky problem ked som do registracie udal ine meno. Pripadne ako by sa to dalo zmenit ... dakujem
chcem sa spytat či bude niejaky problem ked som do registracie udal ine meno. Pripadne ako by sa to dalo zmenit ... dakujem
Tak problém by nemal byť žiadny, pokým si nechceš objednávať veci cez ebay a platiť cez Paypal. Ale ani v prípade nákupu by sa nemal vyskytnúť, keďže by hádam stačilo poslať mail predajcovi o tom, že má tovar posielať na iné meno.
Inak sa dá aj zmeniť - stačí im naskenovať občiansky a cez Help Service im oznámiť žiadosť o zmenu
Inak sa dá aj zmeniť - stačí im naskenovať občiansky a cez Help Service im oznámiť žiadosť o zmenu
-
Earl_Simmons
Light Star
-
Earl_Simmons
Light Star
ja mam tiez otazku ohladom paypalu, len trocha inu, ak mi pridu peniaze na paypal, moze mi ten dotycny tie peniaze naspat stiahnut? lebo viem ze boli taketo pripady v nejakych bankach. A este ci sa da pouzit paypal ucet ako kreditny ucet? ako ze dam niekomu cislo uctu a on si z neho priamo stiahne peniaze, alebo mu ich musim poslat ja osobne?