Runes of Magic

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Runes of Magic

Príspevok od používateľa Bad.boy »

skusali ste uz niekto?
ted je open beta test a release je tusim v marci..

www.runesofmagic.com

vcera som stiahol a celkom ma to zatial bavi...da sa povedat ze je to kopia wowka... hra je free a postavene na mikrostransakciach za rozne bonusy
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Akurat vcera som to stiahol :D, je to celkom fun mmorpg nato ze to je free hra, zatial asi najlepsia F2P co som hral a skusal som ich uz dost. Strasne vela veci okopcenych z wowka. Zaujimavy je tam akurat ten dual-class system, len musim zistit kde sa nato robi quest.

Hravam na tom prvom PVP serveri (neviem meno)
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ak myslis Smacht (ci ako sa pise), ten treti z hora, tak tam hram aj ja. Dual class som ja spravil na lvl 10 a to tak ze v *druhej dedine* som zobral q a a poslali ma do toho hlavneho mesta na severe. Tam odovzdas a potom pokecas s class trenerom toho klasu ktori chces ako sukundarny.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hral som to odzaciatku este ked zacinala Closed beta, a ked este aj zaciatocne lokacie a GUI boli po cinsky :-D

este stale ju mam nainstalovanu ale uz som ju nehral ani nepamatam

Nvm nejak ma ta hra nechytila, sice je to asi najvacsi wow klon aky som zatial hral , ale dost mi vadi ze vsetky classi zacinaju na rovnakom mieste
ten housing system som nejak nevyuzil, dual class - podla mna len zbytocne 2nasobne expenie postavy....je to zaujimave ze sa daju vyuzit skilly z oboch povolani..ale nvm uz len to expenie ma odradzuje..

sice som spravil max asi lvl15 ale nvm nic ma netahalo dalej ..tak som to prestal hrat :)

mozno keby som to mal s kym zahrat, nejaka dobra particka..tak by to slo (resp. s dobrou partiou sa da zahrat akakolvek hra :)))

//no az take hrozne to nieje si myslim, sak cabal ma max lvl 150? tato hra ma max tusim 50 a btw cabal by som s tymto neporovnaval...aspon co som ho hral este daaavno tak to bola obycajna rubacka co ma presla po hodine....rom by som aj hraval keby bolo s kym sameho ma to nebavy :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

som to povodne chcel stiahnut, ale ked som pocul, ze ta hra je sice naj z F2P ale na P2P sa proste netaha tak ma to odradilo, zvlast ked viem ake zdlhave zvyknu byt expenia na free hrach- jeden extrem za vsetky: cabal ma len okolo 30 maximalne vyexpenych hracov :lol: za (myslim) 2 roky existencie je to hardcore
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Bad.boy napísal:Ak myslis Smacht (ci ako sa pise), ten treti z hora, tak tam hram aj ja. .
jj to je on.

btw. ako skillujem druhe povolanie, stale ked dam lvl tak mi prida lvl len na main a vedlajsie mam stale na lvl 1
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

hh ked chces lvlovat druhe povolanie musis sa ist ku class managerovy alebo do tvojho housu prepnut..aby si mal ako hlavne to druhe povolanie..

a potom samozrejme si zobrat novy armor na seba (pre lvl 1), a zacat lvlovat v zaciatocnych lokaciach na prislusnych leveloch mobov ;)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

dnes som na to narazil ked som sa brodil netom a zacal s downloadom, je to este stale " horuce a aktualne " ? hravate to este niekto? popripade este nejake +/- ohlasy, dakujem vopred
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ja to mam este nainstalovane ale uz som to nehral ani nepamatam, no oficialne to bolo otvorene cca 2 mesiace dozadu? alebo tak nejako sa mi zda....v septembri sa chysta dalsi velky patch ktory prida nove povolanie, dungy atd.... nvm ja som tu hru celkovo nehral nejako dlho max som tam spravil nejaky lvl 16 :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

chcem sa spytat, existuje na RoM stranka ako pre wowko wowhead? neviem si dat rady s questom ako chytit toho wild fungusa s lasom, inak sa mi hra zatial pozdava, uvidime co bude dalej
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

akurat to stahujem som zvedavy :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Davnejsie som to stiahol a dal som tam cca lvl 15. Hra nic moc, grafika priemerna a podla mojho skromneho nazoru to vo vacsine kopirovalo Wow-ko. To ma aj odradilo od hrania...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ved to je 1000% klon wowka.. :D ale celkom zaujimave to je..
A inac, som stiahol nejake addony a neviem ako ich spojazdnit.. nevieteniekto nahodou? A neviete akozmenit font hry?Hram to sice na rozliseni 1680x1050 ale aj tak je ten font dost necitatelny..
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

addony najdete tu: http://rom.curse.com/downloads/rom-addons/default.aspx

a staci ich normalne nahrat tam kde je nainstalovana hra do adresara Interface/addons/

aaa nieco podobne ako wowhead? hmm skus: http://www.runesdb.com/ alebo http://romdata.getbuffed.com/ ;)

ja mam tu hru tiez na 1680x1050 a font vyzera normal podla mna..ale sice mam zmenseny cely UI(text, ikonky, minimapa...), skus v Display settings -> zaskrtnut Use UI scale a nastavit si cele rozhranie (vacsit-zmensit) ja to mam cca v polovici medzi 0.5 a 1.0 ;)
Kels
King
King

otazka , nainstaloval som to popatchovalo to a tak a zaregistroval som sa .. lenze ked som instaloval hru tak som tusim niekde zvolil ze US a na strankach oficialnych som sa zaregistroval na en verziu, potom som skusil na us a normalne to frci, ale chcel by som hrat na EN da sa niekde zmenit ta hra?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

hmm skus v Launchery, kliknut na Territory a nastavit Region: Europe ;)
Kels
King
King

jasnee, to som si nevsimol dikes:) kej + XP

//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 16:54 )
tak zatial celkom prijemne prekvapenie.. som 6ka rogue a hodlam to kombinovat s magom na desine, a zatial su pocity celkom fajn. Lubi sa mi par malickost oproti wow ze pisem dakomu PM tak sa otvori samostatne okno na to to je celkom sikovne, aj system zvysovania skillov nevypada byt zly... Urcite to budem chvilu hrat a uvidim ... Trosku mi vadila zo zaciatku grafiky konkretne detaily stromov alebo ked som bol v jednej jaskynke tak zeme ale da sa zvyknut :) Pisal som si s jednym chalanom v hre ohladom wow/rom a povedal ze tie najlepsie veci sa daju but kupit (hovoril nieco o tristo dolarov co neni zrovna malo) alebo sa mam pripravit na mesiace hrania a spominal nieco o ziskavani nejakych rubinov ci co... Vie mi niekto objasnit ako to vlastne s tymi rubinami ci diamantami je? vdaka :wink:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no nvm presne ako funguju tie rubiny ale ked rovnako ako diamanty tak sa normalne kupuju za real peniaze..a za ne si potom kupujes v item shope rozne veci....ktore ta samozrejme zvyhodnuju pred neplatiacim hracom...ale tak tak to je skoro na vsetkych hrach ktore funguju na mikroplatbach ;)

// ma len napadla taka uzitocna skratka v hre, ked stlacite Ctrl+x tak vam dole priblizne v strede bude ukazovat aktualne FPS, id regionu a ping (odozvu) ;)
Kaf
Novice
Novice

Re: Runes of Magic

Príspevok od používateľa Kaf »

Napisete mi prosim niekto link kde to stiahnem + popis ktomu ako to mam urobit a keby sa dalo tak aj nejaky server + nieco k tomu ? vopred dakujem
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Re: Runes of Magic

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Vie mi niekdo povedať či je to dobrá hra, či sa to oplaťí hrať, alebo je to dalšia kopia L2 alebo wow.HRáva to dosť ľudí?
Napísať odpoveď