Treksport Om Jacket
Treksport Om Jacket
caute, objednal som si cez net tuto bundu, pretoze potrebujem nieco v tomto style na hory, ale aj na bezne nosenie..mate ju niekto?..ak hej, ake su vase dojmy? (vetruodolnost, nepremokavost)
Nazdar. Mam OM jacket od Treksportu. Je to fajn bunda, kupil som ju hned ako vysla do predaja (februar 2008) v Ziline za dakych 3500 Sk
Ciernu. Zatial som spokojny. Hodnoty priedusnost/vodeodolnost by mohla byt aj lepsia, no vzhladom nato, ze je to (vraj) jednovrstvovy softshell, tak by som povedal ze je to vinikajuce. Zo zaciatku, kym bola nova tak takmer nepremokala no dost ju nosim, aj sa uz prala (v beznom prasku) bez naslednej impregnacie a stale ma pomerne dobru vodeodolnost, priedysnost je velmi dobra. Ine opotrebenie nebadat, silikonove zipsy drzia. Jedine nacom badat opotrebenie je napis "expert series" na konci rukavu:-P Inac zvlada dazd, pri silnejsom lejaku mi uz premokal chrbat. Mozem ju doporucit a kupil by som si ju znova, nosi sa prijemne, trosku som sa bal ci nebudu kratke rukavy, no sedi mi skvele, pri noseni sa nijak neposuva, nevyhrna... kapucna je dost velka aj na prilbu a da sa vyborne prisposobit v kazdom smere a vobec mi nevadi ze sa neda odopnut, nikdy mi nezavadzala:-) idem spat
Stastnu cestu a pripojim myslienku, ze radsej sa opotrebovat ako zhrdzaviet;-)
Pekny den vsektym.
Stastnu cestu a pripojim myslienku, ze radsej sa opotrebovat ako zhrdzaviet;-)
Pekny den vsektym.