ja mám foobara tiž väčšinou v tray, ale občas naň kuknem a mohol by mať krajšiu fasádu. aspoň trošku
Foobar 2000 on a jeho pluginy :))
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja som foobara skusal uz viackrat ale nikdy neuspel, ale vcera som si ho zase installol a skusim sa s tym trosku pohrat...chcel som si aj zmenit temu a nesiel som nejaky navod ale bolo to dost komplikovane, neexistuje nejaky jednoduchsi sposob? tiez by som prijal keby vyzeral trosku krajsie, aj ked mi to moze byt jedno viem ze tam ide hlavne o funkcnost...
Nuz pani, tak som dnes bol tak trochu donuteny prejst na Foobar 
Winamp mi totiz padal skoro vzdy, ked prechadzal na dalsiu skladbu, takze sa stal nepouzitelnym.
Multimedialne klavesy som si nastavil, no teraz hladam nieco, co mi prida do kontextovej ponuky, zobrazenej po kliknuti pravym tlacidlom mysi na hudobny subor, moznosti ako pridat do playlistu a prehrat vo Foobare. Je to tam niekde?
///aaa uz mam
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 1:22 )
Ale aj tak mam dalsiu otazku: ako nastavit, aby sa pri podrzani multimedialnej klavesy next, zacalo "presuvanie" pesnicky dopredu? Proste ked stlacim iba raz, tak to hodi dalsiu pesnicku, ked podrzim, tak ostane aktualna pesnicka, ale zacne sa presuvat.
Winamp mi totiz padal skoro vzdy, ked prechadzal na dalsiu skladbu, takze sa stal nepouzitelnym.
Multimedialne klavesy som si nastavil, no teraz hladam nieco, co mi prida do kontextovej ponuky, zobrazenej po kliknuti pravym tlacidlom mysi na hudobny subor, moznosti ako pridat do playlistu a prehrat vo Foobare. Je to tam niekde?
///aaa uz mam
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 1:22 )
Ale aj tak mam dalsiu otazku: ako nastavit, aby sa pri podrzani multimedialnej klavesy next, zacalo "presuvanie" pesnicky dopredu? Proste ked stlacim iba raz, tak to hodi dalsiu pesnicku, ked podrzim, tak ostane aktualna pesnicka, ale zacne sa presuvat.
mam taky pocit ze sa nedaju pridat dve akcie na jednu klavesovu skratku... musis ku kazdej akcii pridat inu klavesuGothaR napísal:Ale aj tak mam dalsiu otazku: ako nastavit, aby sa pri podrzani multimedialnej klavesy next, zacalo "presuvanie" pesnicky dopredu? Proste ked stlacim iba raz, tak to hodi dalsiu pesnicku, ked podrzim, tak ostane aktualna pesnicka, ale zacne sa presuvat.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
najviac sa mi na fúbare páči, že ked sa v robote nudím a už fakt neviem ani čo z netom proste nič.. pustím sa do doladovania svojho foobaru a hodiny sa stávajú sekundami 
otázka : rád by som na vyznačené miesto alebo niekde do horného rohu dostal : obrázok obalu - ale aby všetko ostatné ostalo tak ako je
otázka : rád by som na vyznačené miesto alebo niekde do horného rohu dostal : obrázok obalu - ale aby všetko ostatné ostalo tak ako je
-
triple
Guru wannabe
trošku som sa dnes hral v práci a náhodou som natrafil na:
http://www.webka.eu/2009/05/02/serial-f ... nstalacia/ je tam veľmi pekný návod na toto
Samozrejme že o tom viete ale ak by si niekto pozeral tento topic tak nech to je pohromade
(ked som to zvládol, tak každý)
http://www.webka.eu/2009/05/02/serial-f ... nstalacia/ je tam veľmi pekný návod na toto
Samozrejme že o tom viete ale ak by si niekto pozeral tento topic tak nech to je pohromade
(ked som to zvládol, tak každý)
-
awtt
Medium Professional
Re: Foobar2000 on a jeho pluginy :))
ako si nastavím aby mi albumy ukazovalo ako v itunes (viď priloha)
No trosku to ozivim, povodne som chcel riesit jeden problem, ale ked som uvidel ten screen co sem dal triple, tak som si povedal, ze to musim mat 
Tu je odkaz: http://tedgo.deviantart.com/art/DarkOne-v2-0-156697932
A tu som to aplikoval na cistu instalaciu foobaru:
Tu je odkaz: http://tedgo.deviantart.com/art/DarkOne-v2-0-156697932
A tu som to aplikoval na cistu instalaciu foobaru:
- Prílohy
-
- foobar2000.part1.rar
- Foobar darkone 2 pack
- (2 MiB) 55 stiahnutí
-
- foobar2000.part2.rar
- (2 MiB) 49 stiahnutí
-
- foobar2000.part3.rar
- (1.49 MiB) 47 stiahnutí
Mám problém. Keď v nastaveniach nastavím Folder context menu, tak v menu nemám Enqueue in Foobar. A keď zasa nastavím Set "Enqueue" as the default action, tak po kliknutí na nejakú pesničku sa nespustí, ale pridá len do zoznamu.
Chcem aby sa po kliknutí na pesničku normálne otvorila a aby aj v menu bolo Enqueue in Foobar. Neviem ako to nastaviť. Díky
Chcem aby sa po kliknutí na pesničku normálne otvorila a aby aj v menu bolo Enqueue in Foobar. Neviem ako to nastaviť. Díky
aby sa ti MP3ka pustila po dvojkliku si nastav v asociácii súborov v ovládacích paneloch tvojho OS, resp pravým na MP3ku a dať otvoriť v a defaul player dať foobara. a enqueue in foobar už sa ti podarilo spraviť. jeho funkia je správna, da ju do poradia, takže akonáhle dohrá aktuálna, pustí sa tá tvoja
To Enqueue tak mám nastavené, ale keď to mám nastavené a chcem spustiť nejaké mp3ku dvojklikom, tak sa neotvorí, ale pridá do zoznamu...Curuj napísal:aby sa ti MP3ka pustila po dvojkliku si nastav v asociácii súborov v ovládacích paneloch tvojho OS, resp pravým na MP3ku a dať otvoriť v a defaul player dať foobara. a enqueue in foobar už sa ti podarilo spraviť. jeho funkia je správna, da ju do poradia, takže akonáhle dohrá aktuálna, pustí sa tá tvoja
neviem, či to mám plugin na win7, kukni
tú fajku zrušiť
Fajku mám zrušenú, ale potom nemôžem pridať pesničky do playlistu...Iba cez program a to nechcem. Chcem to robiť cez prieskumníka, kedy pravým kliknem na pesničku a dám Enqueue in Foobar. Ale keď tú fajku tam dám, tak mi zasa po dvojkliku neotvorí mp3ku. Neviem kde je chyba a ani čo mám kde odškrtnúť aby sa mi mp3 po dvojkliku otvorili a aby som mal v menu Enqueue...Curuj napísal:neviem, či to mám plugin na win7, kuknitú fajku zrušiť