VSO convert X to DVD 3

Informácie o software, ankety...
Natrezim
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

VSO convert X to DVD 3

Príspevok od používateľa Natrezim »

zdravím.
určite tu niekto máte skúsenosti s týmto programom ...chcel by som sa opýtať na poradcu konverzie (ten semafor dole x)). Doteraz vždy keď som vložil film ukázalo mi hneď "excellent"... teraz som si všimol že pri niektorých filmoch mi dáva len "DOBRÉ" - čím to je ovplyvnené???
a ešte by som sa chcel opýtať či to má vlastne nejaký vplyv na kvalitu toho DVD keď ho prekonvertujem...

vopred ďakujem! 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

v nastaveniach programu si najdes conversion quality.. ci chces aby to konvertovalo a bolo krajsie (dlhsie to bude robit) alebo aby to bolo rychlejsie, ale obraz bude skaredsi.. ty to mas nastavene na strednu qualitu
Natrezim
Medium Star
Medium Star

hmmm všetko mám na najväčšom ... iba tá priorita konverzie som mal na normal ...ale keď som dal na TIME CRITICAL tak sa tiež nič nezmenilo :(
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Teda nie som si isty ale ono to zálezi od vlasnosti toho trebars avička niektoré su 700MB niektore 900 alebo 1400MB maju rozdielny birate a to podla mna dost ovplyvni vyslednu kvalitu dvd. Ty tam vlozis film a program sam vyhodnoti vyslednu kvalitu.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

jááj taak ..ono vlastne bere do úvahy kvalitu už vloženého .avička?? bo ja som to ani nechcel teraz konvertovať aby som to nemal neaké moc nekvalitné ale tak s tým teda nič neurobím:)
dobre ďakujem vám x)
asi sa môže Lock :)
Napísať odpoveď