PAIN: tiez obdivujem napad tej vrazdy to sa mi paci ako fakt malo diel... zaujimalo b y ma ci je napad tvoj, a ak hej kde si k nemu prisiel
aa to oko je tiez pekne
No to pisane "mihalswk" je moc obycajne. Teda nico apisane na jednotvarnom pozadi vacsinou nieje pkenee (a urobim ti take nieco aj v ulead photo express-e )
K tomu strednemu (sig-u?) Mozno by to bolo pekne s inak vyriesenym pismom. Alebo ziadnym pismom... to by zas bolo suche
Nooo zaciinaj dalej
BX napísal:No to pisane "mihalswk" je moc obycajne. Teda nico apisane na jednotvarnom pozadi vacsinou nieje pkenee (a urobim ti take nieco aj v ulead photo express-e )
K tomu strednemu (sig-u?) Mozno by to bolo pekne s inak vyriesenym pismom. Alebo ziadnym pismom... to by zas bolo suche
Nooo zaciinaj dalej
jakoze v poho ,.,.hm vcera som zacal robit s photoshopom ,..,:D:D ,.,.toto su moje prve vytvory
No ja ako neviem ale ta dnestna mladez je uz fakt z nudena ..... kazdy pise "tak toto som spravil ked som sa nudil", "zase nieco znudy", "taka dnestna nuda" a pod...
lekoklatik napísal:Pretože je to najjednoduchšia výhovorka keby si to náhodou niekomu z nás nepáčilo. Veď on to predsa robil z nudy
a čo som mal napisat ? chlapci nemám frajerku vonku prsalo tak som si omylom zapol ps a iba tak stlačil ctrl+ n nastavil 450 x 150 a iba tak nahodov som mal aj otvorený hned ten render takto sa ti to paci ? alebo inakšie ?
Jancuk: na tom sigu mas moc vela zdrojov svetla a odtahuje to pohlad od toho, na co si chcel poukazat na sigu (ak si vobec na nieco chcel) Farby Ok, len ako pisem, moc vela zdrojov svetla, nabuduce urob jeden tam, kde chces, aby sa sustredil pohlad ako na prvu vec...
Neviem či by nebolo 'sladšia' červená farba, napriek tomu, že zelená je moja obľúbená.. ale to je len vec vkusu, inak je to krásne, možno by som ešte to menšie písmo dole zmenil, pridal tam diakritiku, inak umiestnil.. 9/10.
Innocence napísal:Neviem či by nebolo 'sladšia' červená farba, napriek tomu, že zelená je moja obľúbená.. ale to je len vec vkusu, inak je to krásne, možno by som ešte to menšie písmo dole zmenil, pridal tam diakritiku, inak umiestnil.. 9/10.
Miesto ": P" možno nejaké to , upraviť diakritiku a dať možno aj menšiu opacity (na to biele písmo). Miestami možno skúsiť sharpnúť. Inak super. :]