Creative EP-630 Earphones
Creative EP-630 Earphones
Chcel by som si kupit tieto sluchatka ale nikde ich nemozem najst. Poradte mi v akom obchode ich maju. pls
-
qwerty-xyz
predavaju ich v ziline v sofose, ja mam dvoje, jedne doma a jedne na izbe prave. V michalovciach ich nezozenies ale! - mozes si ich objednat cez net, alebo v nejakej predajni v michalovciach ti ich objednaju a od nich to kupis. Keby sa ti to nepodarilo vo vranove nad toplou (nemas to daleko) Chod do predajne dataservis a objednaj to u nich oni tam robia objednavky takehoto typu . . . samozrejme aj so zalohou nejakou a tak, teda aspon robili, treba skusit .....FANTOM092 napísal:Ale niekde v Michalovciach ich nepredavaju?
-
qwerty-xyz
vedel, ale sestrine pouzivat nebudem hygiena, to za prve a za druhe, ide o to ze doma beriem dvoje sluchadiel na bicykel. Ako ti to vysvetlit. Jedne mam na zen vision M, a ostatne mam na muvo slim, Muvo slim beriem na bicykel lebo je laky a mam ho na snurke a teda sluchatkam sa dava zabrat, plus raz chcem aj basy a raz nie, takde volim potom medzi EP 630 a 480 tkami, popripade inymi ktore nie su stuplikove ale od creative. Ked by mi odisli jedne stuplikove pri cyklistike, vies moze sa stat ze sa zebem dole, tak mi treba nahradne, a keby som mal len jedne EP 630 tky tak som v riti tym padom . . . a ja ine sluchaka ako od creative nepouzivam, uz veeeelmi dlhy cas, od kedy som si raz vzivote kupil sony za 600 sk a horsie sluchatka som nemal, nikdy viac. Creative a nic ine ....mi-chau napísal:Tie sluchadla sa daju odpojit, a zapojit do dalsieho prehravaca, to si vedel?
-
qwerty-xyz
si to pozri na stranke sofosu www.sofos.sk, nemam sajn ci to bereis s danou alebo bez . . .FANTOM092 napísal:A aka je ich teraz v sucasnosti cena?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
ep 630 tky?... heh nechcem byt svina ,ale nepomylil sa niekto z vas ? Nemyslel za tu cenu predavac aurvany ???? lebo tie sa pochybuju kolo 40 eur . . .FANTOM092 napísal:Teraz som bol v mikompe a ponukal mi tie sluchadla co som chcel za 41€ ako je to mozne ze su take drahe?