Aký ovládač nainštalovať?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aký ovládač nainštalovať?

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

bude pomaly rok co mam ACER 5930G a kedze pomaly kazdy mesiac vychadzaju drajvre na grafiku napadlo ma ci by nebolo dobre aj dosku alebo chipset (neviem co sa pouziva pri nb) tiez aktualizovat, akurat na stranke Aceru su stare ovladace a neviem kde by sa dali zohnat ine (platforma intel pre Core 2 Duo rada Penryn)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre dosku, teda BIOS najdes skor novy firmware. Potom ako ovladace su to drivre pre chipset. A pre grafiku su nove ovladace preto, pretoze vychadzaju stale nove graficke karty a nove ovladace opravuju chyby, pripadne vyladuju vykon v hrach a tym dosiahnen vyssi vykon.
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Zase ale na druhú stranu, pokial ti aktuálne ovládače stačia na všetko a nerobia problémy nevidím dôvod ich aktualizovať...to je teda aspoň môj názor.
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

Klo_b_asa napísal:Zase ale na druhú stranu, pokial ti aktuálne ovládače stačia na všetko a nerobia problémy nevidím dôvod ich aktualizovať...to je teda aspoň môj názor.
tak ty neaktualizuj,a tý čo chcú vždy zo svojho pc maximum tak go to update:)
aktualizácie nie su len záplaty na chyby,upravujú taktiež nadstavenia čo môže viesť k lepšiemu výkonu...
Napísať odpoveď