Prvá "olizovačka"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mas pocit ze treba robit vedu z elementarnych veci ? ? ? ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal:kde som napisal ze dolu? to som napisal k LAVICKE!!!!!! ze sa moze stat ze z nej spadnu!!!!!!!! ja som uz takych expertov videl!!!!! a rehotal som sa ako ebnuty . . . proste ked sedis na opierke lavicky, tak sa da z toho spadnut. Ine neviem co si mohol mysliet. . . . A no a co ze z toho robim vedu ? Z niektorych veci robit vedu treba ....
boze qwerterminator, tak spadnu noa co? co takeho sa stane?? akurat sa na nich bude rehotat nejaky dement jak ty...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

už to tu bolo povedané minimálne 100-krát v niekoľkých témach a teda keď sa začnete bozkávať bude naozaj posledná vec na ktorú si budeš chcieť spomenúť téma na hojko.com a všetky tieto rady od kolegov vyššie. Čím viac sa budeš sústrediť na to, aby si ju neoslintal alebo na to, aby ste si nehrkli zuby, tým horšie to bude. Nad takými vecami ako je bozkávanie sa s milovanou osobou sa nerozmýšľa.

Ide to samo, žiadny návod ala qwerty, ani videá k tomu nepotrebuješ.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:mas pocit ze treba robit vedu z elementarnych veci ? ? ? ...
mam pocit ze ja jediny tu riesim temu a vy ostatni mna, dostaneme zase BASU a budeme zase vsetci spokojni na dva dni nie ? :D
Niekto robi vedu z toho ini zase z toho, .....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty-xyz napísal:mam pocit ze ja jediny tu riesim temu a vy ostatni mna, dostaneme zase BASU a budeme zase vsetci spokojni na dva dni nie ? :D
Niekto robi vedu z toho ini zase z toho, .....
vies ono jednu basu v pohode zvladnem ak budem mat pocit ze sme blizsie k tomu ze ty pochopis ze zivot a svet ako taky je cosi ine ako ty vidis v svojich 160° pred nosom ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ludia sak qwerty mal jedine pravdu prave v tom nech nesedia na operadle bo zebu dole na zem :D
qwerty-xyz napísal:mas nieco proti formatu A4????
Proti formatu A4 nemam nic, osobne ho tiez velmi casto pouzivam, ale mam nieco proti jeho pouzitiu tebou ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Fabo napísal:Ludia sak qwerty mal jedine pravdu prave v tom nech nesedia na operadle bo zebu dole na zem :D

Proti formatu A4 nemam nic, osobne ho tiez velmi casto pouzivam, ale mam nieco proti jeho pouzitiu tebou ;)
:roll: no vidis ja tiez format a4 velmi casto pouzivam a na ake ucely, moze byt tebe fuk :) no nie? a uz sa do mna tolko neopierajte, ...
Zamknuté