ICQ6
-
Rosssoneri
Medium Expert
ICQ6
Pls poradte mi mam taky problem s icq6 asi 2 roky mi to islo v poho a od vcera mi uz nejde icq zapnem a vypise mi toto:
skusal som to uz aj tri krat preinstalovat a nic aj cez cleanera som robil som opravil vsetky icq problemy ale aj tak mi to nejde pls HELP
skusal som to uz aj tri krat preinstalovat a nic aj cez cleanera som robil som opravil vsetky icq problemy ale aj tak mi to nejde pls HELP
Sam som zvedavy ci to pomozeV adresáři C:/ Windows/inf (je to skrytý adresář, musíte si nastavit, aby se Vám zobrazovali skryté adresáře a složky), v něm si najedete na soubor mdac.inf, kliknete na něj pravým tlačítkem myši a dáte instalovat. Zobrazí se Vám tabulka, která Vám oznámí, že se potřebujou nainstalovat nějaké soubory z instalačního CD, ale nezoufejte, tyto soubory máte i v počítači. Jen musíte zadat adresu, kde se zrovna ten který soubor nachází a pak potvrdit tlačítkem OK.
Zde jsou vypsané soubory a jejich adresy:
adcjavas.inc C:\Program Files\Common Files\System\msadc
adojavas.inc C:\Program Files\Common Files\System\ado
msdadc.dll C:\Program Files\Common Files\System\Ole DB
dao360.dll C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO
handler.reg C:\Program Files\Common Files\System\msadc
Pak to chce soubor MDACRDME .htm, zkuste ho najít zde: C:\Program Files\Common Files\System\ado, kdyby se tam nenacházel, tak se tam nachází soubor MDACREADME.htm, ten pak přejmenujete na hledaný soubor a pokračujte dál.
MDACRdMe.htm C:\Program Files\Common Files\System\ado
oledbjvs.inc C:\Program Files\Common Files\System\Ole DB
mssoap1.dll C:\Program Files\Common Files\MSSoap\Binaries
mssoapr.dll C:\Program Files\Common Files\MSSoap\Binaries\Resources\1029 (nebo třeba 1031)
-
Rosssoneri
Medium Expert
Tak ja som to tak siel spravit skoncil som pri tom ze:BX napísal:Sam som zvedavy ci to pomoze
adcjavas.inc C:\Program Files\Common Files\System\msadc
ja pekne najdem tu cestu a ten subor dam ok a zacne instalovat a potom stopne a vypise
-
Rosssoneri
Medium Expert
heh fakt nemam doma windows mam sice otca pocitacoveho genia ale je na nejakom zraze informatikov a vsetky cd ma zo sebou ako myslim INSTAL PROGRAMY A TAKBX napísal:ak mas po ruke nejake intalacne CD windowsXP skus ho tam dat a zopakovat to...
Ak nic, tak este nieco vykoumame
Musi to fungovat. AK nie tak pockaj na otca. Ked mas install CD winXP tak pojdes tatko:

btw. neviem preco ti to ukazuje. Skus znovu a znovu a znovu
Toto uz musi fungovat na 100%I've found a solution to this problem...it's not mine, I've just translated it from German.
First you navigate to: C:\Windows\inf and find mdac.inf, right-click on this, select Install from your context menu. The install process starts, and a moment later it will ask for Windows XP SP2 installation CD. Click Browse and navigate to your drive letter, corresponding to your CD/DVD, open the I386 folder, (example: E:\I386).....click OPEN, then OK..... and you're done.
btw. neviem preco ti to ukazuje. Skus znovu a znovu a znovu
-
Rosssoneri
Medium Expert
-
Rosssoneri
Medium Expert