Grafika

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
leaded
Light Star
Light Star

Grafika

Príspevok od používateľa leaded »

Ahojte

Mám základnu dosku Asus M2N4-SLI a na nň napojenú grafiku Nvidia GeForce 7600GS (512MB)..Zistil som že na spomínanú dosku sa dá napojiť ešte jedna graficka karta. hcel by som sa preto spytat aby ste mi prosim poradili aku si kupit druhu grafiku aby bola kompatibilná s doskou a grafikou chcel by som niečo ako mam teraz čiže zas nejaku 512Mb za rozumnu cenu :) dakujem
Prílohy
everest.JPG
esso123
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa esso123 »

keby si tam chcel dat druhu grafiku musela by t byt tiez 7600 a narast vykonu by boli minimalny ak by vobec nejaky bol... je to uz stara karta, najlepsie by bolo kupit jednu vykonnu... napis cenovy limit
leaded
Light Star
Light Star

ako ta grafika co ju teraz mam je stara ? no podla mna ide dobre cenovy limit ? 5-7k skk
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ano. je stara. A dost. Cize novu kupis asi uz len z bazaru za minimum penazi a narast vykonu bude minimalny. A podpruje ta doska vobec SLI?
leaded
Light Star
Light Star

na matickej pise pri grafickom vstupe " Dual VGA for NVIDIA SLI Support" tak asi ma aj to SLI i ked neviem co to je
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

aj keby podporovala sli vykonovo si nepomozes ... dosetrit , predat staru a kupit novu .... ziadne ine riesenie neexistuje ... na sli sa rovno vykasli ani nemusime riesit ci doska podporuje alebo nepodporuje tuto funkciu ....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak ale pokiaľ by si chcel novú grafickú kartu, tak by sa oplatilo dokúpiť aj RAM, keďže 1 GB Ti v dnešnej dobe už pri nových hrách stačiť nemusí :wink:
leaded
Light Star
Light Star

Za tých cca. 200€ kúpim slušnu grafiku aj s ramkou ?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

urcite
napr jednu z tychto GTX 260
ale musel by si este doplatit 10-20€ aby boli aj 4GB pamate napr A-data
leaded
Light Star
Light Star

Ako vidim ta RAMka je rozdele na 2gb a 2gb a kedze teraz mam 1gb mozem to zapojit vsetko naraz a bude 5gb ?

Inak ten moj procesor tu bude vsetko stihat ? myslim ze to je dual core 4400+
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Stará 667MHz ramka by Ti zbytočne spomaľovala nové 800MHz ramky.. a 5GB ram by si aj tak nevyužil.

Neviem, čo plánuješ do budúcnosti.. ak v dohľadnej dobe pár mesiacov (do budúceho leta) chceš kúpiť komplet nový komp, stačilo by kúpiť jednu 1GB DDR2-667 ramku k starej, aby si mal 2x1GB. Podľa mňa na najbližšie mesiace postačujúce. Ak však chceš aj naďalej tento komp postupne vynovovať, že napr. dokúpiš o pár mesiacov nový procesor a iné komponenty, už by sa Ti hodili aj tie Adaty 2x2GB DDR2-800..

Podobne aj grafika.. ak je to iba na pár mesiacov (do budúceho leta) do kúpy nového kompu, ber lacnejšiu grafiku, napr. 4770. Ak grafika bude slúžiť dlhšie, môžeš zobrať aj GTX260/4870.. s tým, že v nasledujúcich mesiacoch nahodíš aspoň 6000+ alebo nejaké štvorjadro, aby sa grafika nenudila.

:)
leaded
Light Star
Light Star

Tak vieš pride koniec šk. roka čiže budu nejake € .. a chcel by som postupne inoovat PC napr. teraz kupim Ramku v serptembry (narodeniny ) by som kupil Grafiku .. dalej na Vianoce by som kupil Procesor :P.. a ešte mam doma aj stary PC ten by som chcel tiez praedat za lacno 100-150€ cize budem mat dalsie peniaze
Napísať odpoveď