a este ma zaujima kolko si za to LCD dal Euro. lebo V vo viedni stoji tato LCD 856Euro
Ktore LCD 40''+ kupit do 3-4m pre kablovy prijem
-
Michaelo105
Light Professional
Oľutovať podľa mňa neoľutuješ.Sucell napísal:tak nakoniec to vyhral Samsung LE40B651, dufam, ze neolutujem. Za vsetky rady dakujem
Skus si porovnat obraz plazmy neviem presne typove oznacenie od PANASONIC - je to technologia NEO PDP 600Hz full HD cena okolo 1000E a porovnaj si to s u mna najlepsou plazmou od SAMSUNGu PS-42A417 C2D - jednoznacne SAMSUNG, cisty obraz, a myslim, ze taku plazmu, akou bola tato uz nezozenies.->slavo<- napísal:ano je to nastupca. tej pz80 ,
SAmsung robi plazmy, ale ne na takej urovni ako Panasonic proste su urcite technologie ktore su len v Panasonicu . a preto som si ho kupil.
Samsung mozno ponukne lepsi design . ale radsej si kupim plazmu
na ktorej je ten obraz krajsi a treba si uvedomit aj to ze napr v roznych podrobnych testoch mala najblizie ku kvalite obrazu{plazmyKuro}Plazma Od PAnasonicu . takze neni ocom .
-
Michaelo105
Light Professional
Ja by som tiež volil plazmu od Samsungu momentálne, ale skôr tohtoročné modely, kvôli spotrebe. a 417 nebola určite najlepšia.energy00 napísal:Skus si porovnat obraz plazmy neviem presne typove oznacenie od PANASONIC - je to technologia NEO PDP 600Hz full HD cena okolo 1000E a porovnaj si to s u mna najlepsou plazmou od SAMSUNGu PS-42A417 C2D - jednoznacne SAMSUNG, cisty obraz, a myslim, ze taku plazmu, akou bola tato uz nezozenies.