World of Warcraft ACC

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
haXer
Novice
Novice

World of Warcraft ACC

Príspevok od používateľa haXer »

vie mi niekto povedat za kolko by som to asi predal ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... hul&n=Myhm
viem ze je to low ale nehral som zan uz od vianoc,konkretne samotne wow acc stoji cez 2k SK takze myslim ze za takych aspom 120 dolacov by som to mohol dat na ebay len neviem ci je to malo tak piste ceny
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Waldo »

Tym ze je to na Drakthule tak ani oiro by som za to nedal. A nejaky zahranicny kupujuci, co je aspon natolko mudry aby si zistil ze ake to na DT je, tiez nie. + Postava je shit.

P.S. - tema o WoW tu uz je.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

boze netrep kraviny to ze to je na drakthule absolutne nic neznamena sice je pravda ze je tam plno deti ale aby si za nho ani euro nedal? prosimta :roll: to je tvoj osobny nazor na DT mimo je tam aj kopu super hracov kt. su na urovni takze neni to tak jednoznacne :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Kelko napísal:boze netrep kraviny to ze to je na drakthule absolutne nic neznamena sice je pravda ze je tam plno deti ale aby si za nho ani euro nedal? prosimta :roll: to je tvoj osobny nazor na DT mimo je tam aj kopu super hracov kt. su na urovni takze neni to tak jednoznacne :wink:
no uz vidim ako by sa tam hralo nejakemu nie cz/svk hracovi. A komunita na DT je strasna. Hral som tam. Nehovorim ze tam nie su aj dobri hraci resp. hraci na urovni. Ale celkovo ma ten server velmi zlu reputaciu u mna ked to porovnam s inymi eng komunitami. A nedal by som za ten acc nic nielen kvoli tomu serveru ale aj kvoli tej postave. Pri dnesnej rychlosti expenia mas 80tku za ten isty cas ako 60 ked neboli datadisky. A radsej by som si kupil vlastne krabice a vlastnu hru a neriskoval kupu nejakej hlupej 80tky ktora za to ani nestoji.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

WOW tema tu uz je.
:lock:
Zamknuté