zmena ip pri DSL od T-comu
zmena ip pri DSL od T-comu
zdar mam net od t-comu a ako viete po restartovani modemu sa mi zmeni ip adresa...no zakazdym ked chcem zmenit moju ip musim znova a znova restartovat modem...nepoznate nejaky program ktory by mi tu ip adresu zmenil aj bez toho aby som en modem musel vypinata zapina dookola?diky
mas dynamicku ip adresu a tebe sa to nepaci?....musi to byt este ine?...je mnoho ludi ktory by si to s tebou vymenili...ja tak vypinam router uz 1/2 roka....a modem pred tym 2 roky....ved bud rad ze aspon tak to mas...a su aj nejake programi...sa mi zda ze Hide IP ale ono je to viac menej pre tych co maju staticku adresu...skus...uvidis...
On ju práve nechce zmeniť. Nepoužívam Windows, ale už tu bol veľa krát napísaný príkaz, ktorý slúži na zmenu adresy (netuším či funguje aj s modemom).
Skús toto: http://www.hojko.com/post230178.html#230178
Skús toto: http://www.hojko.com/post230178.html#230178
-
vladenko007
VIP
crank139:
Spomínam si asi tak pred rokom som nemal premium na rapid a robil som podobne veci potreboval som stiahnut vela mensich suborov s rapidu tak som som veselo tahal a vypínal zapínal modem. Zrazu len mi prestal net ísť. Tak som volal do t-comu a tam mi technik povedal že bolo zaznamenaných behom krátkej doby 50 pripojeni a odpojeni tak že ma to automaticky zablokovalo. Vysvetlil som mu o čo išlo zasmiali sme sa a hned mi to odblokoval. Ale to je asi mimo temy.
Inak program urcite je alebo urcite som niekde o tom cital ten program dokaze stahovat s rapidu po stiahnuti pomocou nejakeho scriptu alebo ako sa to vola vypnut zapnut modem a stahovat dalsi subor.
Spomínam si asi tak pred rokom som nemal premium na rapid a robil som podobne veci potreboval som stiahnut vela mensich suborov s rapidu tak som som veselo tahal a vypínal zapínal modem. Zrazu len mi prestal net ísť. Tak som volal do t-comu a tam mi technik povedal že bolo zaznamenaných behom krátkej doby 50 pripojeni a odpojeni tak že ma to automaticky zablokovalo. Vysvetlil som mu o čo išlo zasmiali sme sa a hned mi to odblokoval. Ale to je asi mimo temy.
Inak program urcite je alebo urcite som niekde o tom cital ten program dokaze stahovat s rapidu po stiahnuti pomocou nejakeho scriptu alebo ako sa to vola vypnut zapnut modem a stahovat dalsi subor.
Re: zmena ip pri DSL od T-comu
stačí si spraviť bat súborcrank139 napísal:zdar mam net od t-comu a ako viete po restartovani modemu sa mi zmeni ip adresa...no zakazdym ked chcem zmenit moju ip musim znova a znova restartovat modem...nepoznate nejaky program ktory by mi tu ip adresu zmenil aj bez toho aby som en modem musel vypinata zapina dookola?diky
ipconfig /release
ipconfig /renew
to mu nepomoze... mu to zmeni akurat tak ip na sietovke ktoru dostava DHCP od modemu tcomu.. ale nezmeni mu to vonkajsiu IP adresu....
ak mas modem ten kalsicky za 900 stovak Microcom AD 2706 cierny s troma kontrololnymi led diodami jednym ADSL vstupom a jednym WAN portom tak ti pomoze to co som dal do prilohy.... pustis ten bat... ak mas modem defaultne nastavený...
napises meno : root
heslo : admin
a prikaz : kill 1
modem sa ti do minuty zrestartuje aj z novou vonkajsou IP cca 1 z 30 pokusov modem neprezije a treba ho restartovat znovu.. ale urcite lepsie ako vytahovat z elektriky alebo manualne resetovat
ak mas modem ten kalsicky za 900 stovak Microcom AD 2706 cierny s troma kontrololnymi led diodami jednym ADSL vstupom a jednym WAN portom tak ti pomoze to co som dal do prilohy.... pustis ten bat... ak mas modem defaultne nastavený...
napises meno : root
heslo : admin
a prikaz : kill 1
modem sa ti do minuty zrestartuje aj z novou vonkajsou IP cca 1 z 30 pokusov modem neprezije a treba ho restartovat znovu.. ale urcite lepsie ako vytahovat z elektriky alebo manualne resetovat
- Prílohy
-
- zmenitipMicrocom AD 2706.rar
- (163.25 KiB) 30 stiahnutí