Európske futbalové poháre
-
chevro
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
ja mam z toho zapasu taky podobny pocit.. artmedia v momentalnej forme nieje schopna konkurovat vacsine domacich klubov, odisli peniaze (Kmotrik), odisiel trener, odchadzaju hraci.. pre artmediu by bol postup priam zazrakom.. samozrejme pametame vseci na Ligu majstrov, celtic, porto... ale to bolo davno a tie casy su prectego2000 napísal:uvidime ako to dopadne z nasimi timami,hovoria ze to pre nich nie jej atraktivny super ale som zvedavy ako bude hrat artmedia proti samym argentinacom a brazilcanoom..ubehaju ich k smrti a vsetci vieme ze budu hrat len utocne.tak podla mna tu netreba hovorit o atraktivite ale realnich moznostiach ktore aspon v pripade artmedie nevidim
-
Sagittarius
Guru
Pohár UEFA (po novom Európska liga) a Liga Majstrov majú nový formát kvalifikácie. Tu si môžte pozrieť nasadenie: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
-
Sagittarius
Guru
Tak ale hádam im problémy vážnejšie nenarobia, myslím že Debrecen by bol horším súperom.. pevne verím, že Slovan postúpi a možno sem v treťom predkole príde aj nejaký zaujímavý tím.. btw. systém Ligy majstrov sa mi nepáči, keď je to Liga Majstrov tak by tam mali hrať automaticky majstri všetkých krajín a zvyšok by bola kvalifikácia medzi vicemajstrami, lebo to, aby tam malo Anglicko 4 tímy a Slovensko žiaden, sa mi zdá dosť nefér..
presne tak to chce aj platini a skutočne neviem ktorý systém by bol lepší, ale marketingovo je to nemožné- sponzori chcejú vidieť arsenal,liverpool,atlético,juventus...... skôr ako slovan či slaviuInnocence napísal:Tak ale hádam im problémy vážnejšie nenarobia, myslím že Debrecen by bol horším súperom.. pevne verím, že Slovan postúpi a možno sem v treťom predkole príde aj nejaký zaujímavý tím.. btw. systém Ligy majstrov sa mi nepáči, keď je to Liga Majstrov tak by tam mali hrať automaticky majstri všetkých krajín a zvyšok by bola kvalifikácia medzi vicemajstrami, lebo to, aby tam malo Anglicko 4 tímy a Slovensko žiaden, sa mi zdá dosť nefér..
-
Sagittarius
Guru
Ale každopádne tá súťaž sa volá Liga majstrovMuffi napísal:Bolo by to neférové keby tam hral majster Slovenska alebo napr. Chorvátska, no keby ich postavili proti 4. tímu PM - Arsenalu, tak by v 7 z 10 zápasov dostali nakladačku
Inak už vyžrebovali aj Európsku ligu:
1. predkolo: Spartak Trnava - Inter Baku
2. predkolo: MŠK Žilina - Dacia Kišiňov a Slavija Sarajevo - Trnava/Baku
-
Sagittarius
Guru
Nie. Oni budú v 3. predkole, a aby tých predkôl nebolo málo, tak ešte je play-off pred skupinovou fázou...Innocence napísal:Jaj, všetko z východu, tam sú nesmierne ťažkí súperi.. budú to pre všetkých zástupcov ťažké zápasy, ale hádam nepohoríme a aspoň dvaja zástupcovia postúpia do skupinovej fázy svojej súťaže.. Btw. s Košicami to je ako? Veľmi to nesledujem, oni idú priamo do hlavnej súťaže?
-
Vigor
King
Noo tak ak by to aj niekoho zaujimalo. Trnava vyhrala 2-1. V cca 11.minute sme mali stastie ked nam lopta skakala v sestnastke a mohol z toho kludne byt gol, este Kralj vytiahol jeden pekny zakrok neskor, ktorym zabranil golu. V 25.minute sme viedli 2-0, prvy polcas dohrali v pohode. Cely druhy polcas sme sa, podla mna nepochopitelne, stiahli a cakali co super vymysli, vymyslel krasne noznicky desat minut pred koncom. Mali sme este nejake naznaky brejkov v druhom polcase ale nic z toho. Kolem dokola...zapas slusny, no netrufam si tipnut vysledok v odvete. Prvy polcas sme hrali ozaj dobre a s takym vykonom by sme mohli postupit. Ak vsak zvolime taktiku udrzania vysledku (vid. druhy polcas) tak letime.
//Po polcase vyhravame v Baku 2-1. Uz to len nepokazit.
// Ok tak 3-1
. Jupi jej.
//Po polcase vyhravame v Baku 2-1. Uz to len nepokazit.
// Ok tak 3-1
Výborne, som rád, že Trnava postupuje, napriek tomu, že ich nemám rád.. Už si želám, aby sa niektorý zo SK klubov výraznejšie presadil a nemuseli sme stále hrať tie potupné prvé resp. druhé predkolá.. Aj keď tie sú asi vyobrazením súčasnej slovenskej futbalovej situácie na klubovej úrovni, bohužiaľ.
-
jason007x
Light Professional
No FK Sarajevo bude o nieco tahsi super ako Inter Baku, ale pri dobrom vykone ako vcera v Baku, myslim si ze sa cez nich da prejst.Georgeo88 napísal:pridávam sa ku gratulácii ...nemámtrnavu rád(myslím klub)ale tak v pohári fandím každému slovenskému tímu,dokonca aj Slovanu.Ale osobne si myslím že cez dašie kolo neprejdu,bude záviseť od kvality súpera kvality súpera...
Zilina je jasny favorit proti Dacii Kisinev, takze bolo by ozaj pekne keby Slovensko malo vsetkych 3 ucastnikov v 3.predkole EL, kde su uz nasadene teamy ako AS Rim, Fenerbahce (osobne by som chcel zapas Trnava - Fenerbahce), HSV, PSV Eindhoven, Lille, Bilbao, Fulham......
Co sa tyka Slovanu, tak tym jedinym z nasich muzstiev neprajem, a myslim si ze ich Zrinjski doma vyprasi (moj tip 4:0)
-
Sagittarius
Guru
V prípade postupu sa v 3. predkole Ligy majstrov sa Slovan Bratislava stretne s Olympiakosom Pireus,asi najťažší súper akého mohol dostať...
//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2009, 13:56 )
3. predkolo Európskej ligy:
FK Sarajevo / Spartak Trnava (1:0) - Zestafoni (Gruzínsko) / Helsinborg (Švédsko) (1:2)
Aalborg (Dánsko) / Slavija Sarajevo (0:0) - MFK Košice
MŠK Žilina / Dacia Kišiňov (2:0) - Hajduk Split
//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2009, 13:56 )
3. predkolo Európskej ligy:
FK Sarajevo / Spartak Trnava (1:0) - Zestafoni (Gruzínsko) / Helsinborg (Švédsko) (1:2)
Aalborg (Dánsko) / Slavija Sarajevo (0:0) - MFK Košice
MŠK Žilina / Dacia Kišiňov (2:0) - Hajduk Split
-
IamMartinQo
Star
Slovan budu musiet podrzat ich najlepsi hraci ci uz v predu Masaryk z Halenarom, alebo vzadu ci uz je to obrana na cele s Petom Petrasom, alebo cechom Radkom Dosoudilom a taktiez s Kornelom Salatom
ale taktiez sa nesmie zabudnut na Brankarov ci uz je to mlady Bicik s Rodingerom(tych by som asi na taky dolezity zapas nedaval) a este skusenejsy Putnocky ktory chytal za Kosice
A dufam ze nas 12 hrac( fanusikovia ) Slovanu pomozu
SLOVAN GOGOGO!!!!
A dufam ze nas 12 hrac( fanusikovia ) Slovanu pomozu
SLOVAN GOGOGO!!!!