nj na jebaky to mozno pomoze tie cerstve.. ale tie hlbkove a flaky z alpy nezmiznuPhYs0c napísal:mne pomaha obycajna alpa..je to alkohol takze to vysusa je..ky
Akne
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som poradiť ohľadom lieku proti akné. Mám 19r a akné mi vypuklo ako skoro u každého v puberte. Po čase sa to začalo zhoršovať. Začal som navštevovať moju kožnú lekárku, ktorá mi len predpisuje a predpisuje nejaké gely atd. ale nezaberá to. Asi 2mesiace chodím ku kozmetičke na úpravu pleti. Ale tiež je to len dočastné. Teraz mam predpísaný liek DIFFERINE GEL ktorý vobec podľa mna nezaberá, je to stále na tom istom bode ako to bolo aj pred tým. Prikladám aj foto a žiadam o radu s nejakým prípravkom ktorý by ma konečne dokázal zbaviť akné a aby moja tvár bola zas pekne čista a hebká.
-
Cyrus666
Light Professional
wtf? za hento ma banan?lolitka napísal:moj kamarat mal akne a daval si neake antibiotika a pomohlo mu to
K teme: kamarat mal dlho akne az zacal brat roacutane ci jak sa to vola, ale zevraj je to drahe tak skus mozno ti to pomoze
sice nie som odbornik ale vypada to uz ako tazka forma akne a ak si uz vyskusal
ozaj vsetko rozmyslal by som nad tabletkami Roaccutane aj ked maju
ako tu uz bolo spominane hrozne vela vedlajsich ucinkov ktore sa nemusia
ale mozu objavit (aj psychicke)... porad sa s tym s lekarkou ak sa liecis
uz dlhsiu dobu a ozaj nic nezabera myslim ze to bude najlepsia volba
ozaj vsetko rozmyslal by som nad tabletkami Roaccutane aj ked maju
ako tu uz bolo spominane hrozne vela vedlajsich ucinkov ktore sa nemusia
ale mozu objavit (aj psychicke)... porad sa s tym s lekarkou ak sa liecis
uz dlhsiu dobu a ozaj nic nezabera myslim ze to bude najlepsia volba
-
Hotwire
Addict
Re: Akne :-/
ked som bol krpec (~15 rokov) mi kozna predpisala take tabletky na to, dost to pomohlo len prvy tyzden som musel stravit tam v nemocnici vraj aby pozorovali ci na to nebude nejaka alergicka reakcia....a tiez mi to dost vysusovalo kozu, ruky som mal brutalne vysusene napr apod...ale fakt to pomohlot33nboY2 napísal:Ahojte,
trpím akne, a preto sa chcem spytat ako s tym bojujete vy. Ja sa snazim chodit pravidelne ku kozmeticke na precistenie, pouzivam pletovu vodu , a z lekarne mi doporucila doktorka pripravok sol casthekane. Uz ma to sere. Preto Vam budem vdacny za kazde rady prip. osobne skusenosti.
Uff tak tyzden stravit v nemocnici kvoli tomu to radsej budem chodit s jebakmiSchYzo napísal:ked som bol krpec (~15 rokov) mi kozna predpisala take tabletky na to, dost to pomohlo len prvy tyzden som musel stravit tam v nemocnici vraj aby pozorovali ci na to nebude nejaka alergicka reakcia....a tiez mi to dost vysusovalo kozu, ruky som mal brutalne vysusene napr apod...ale fakt to pomohlo
Neviete niekto poradit nejake masky na tvar ?
keby si mal take jebaky, ze by ti bolo trapne vytiahnut svoj svoju hlavu na prechadzku, tak by si takuto kravinu nenapsialt33nboY2 napísal:Uff tak tyzden stravit v nemocnici kvoli tomu to radsej budem chodit s jebakmi![]()
Aha to je o niecom inom potom sorryAiden napísal:keby si mal take jebaky, ze by ti bolo trapne vytiahnut svoj svoju hlavu na prechadzku, tak by si takuto kravinu nenapsial
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 11:17 )
Ok uz mam thxAiden napísal:uz tu o akne tema je, pohladaj ju
http://www.hojko.com/akne-t48478.html?highlight=akne
veď kto by stým problém nemal
akné je sprievodca skoro každej puberty, ja ho mám tiež v takom prijateľnom množstve
ale aj keď som si moju gebulu čistil a natieral bolo to len horšie
neviem prečo
ale nevadí račej to nehám tak ako to je hádam to skoro odíde a bude to fajn. Mal som spolužiaka ktorého to postihlo v nadmernom množstve, chodil po lekároch a tak,... veď nič iné sa robiť nedá, volako prišlo volako odíde či nie _
>???
-
Hellboy248
Guru wannabe
ake drahe, co to trepes_? na jedno balenie sa doplaca par centov. Bez receptu to stoji 33,32 eciek, ale bez receptu ti to ziadna normalna lekaren nepreda.Cyrus666 napísal:wtf? za hento ma banan?
K teme: kamarat mal dlho akne az zacal brat roacutane ci jak sa to vola, ale zevraj je to drahe tak skus mozno ti to pomoze