No to je pravda. Ja som sa len pýtal, či by sa to dalo, ale ak je to zbytočné, tak netreba. Je pravda, že je malá šanca zneužívania tohto.t0m4s3 napísal:Dalo, ale postradam zmysel nieco take programovat. Ak niekto chce dat karmu, tak ti ju da za iny prispevok.
Pripomienky ku KARME
-
Sagittarius
Guru
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsetko sa da, ked sa chce. Konkretne tento navrh postrada zmysel, takze sa implementovat nebude.Sagittarius napísal:No to je pravda. Ja som sa len pýtal, či by sa to dalo, ale ak je to zbytočné, tak netreba. Je pravda, že je malá šanca zneužívania tohto.
-
Sagittarius
Guru
Myslel som skôr dalo presadiť.t0m4s3 napísal:Vsetko sa da, ked sa chce. Konkretne tento navrh postrada zmysel, takze sa implementovat nebude.
Somarina...ked si niekde vyjadrim svoj nazor na rovinu tak do 20 minut mam aspon 10 ss.....to by ma nebavilo mazat.jankyi napísal:Ja by som navrhoval, aby bol uzivatel upozornovany, ked dostane karmu, napriklad formou SS.
No ja neviem, naozaj dostavas bezne 10 ss za jeden prispevok?
Ale ok beriem, nemusi to byt nutne SS, hocake upozornenie by bolo uzitocne.
edit// Navyse, mohlo by to byt spravene tak, aby to vyhovovalo vsetkym - napriklad v nastaveniach by si kazdy mohol zvolit, ci tuto notifikaciu chce alebo nie. Ak je to samozrejme mozne.
Ale ok beriem, nemusi to byt nutne SS, hocake upozornenie by bolo uzitocne.
edit// Navyse, mohlo by to byt spravene tak, aby to vyhovovalo vsetkym - napriklad v nastaveniach by si kazdy mohol zvolit, ci tuto notifikaciu chce alebo nie. Ak je to samozrejme mozne.
Lubo$ to napisal spravne - niekedy v ostrejsich diskusiach lieta karma jedna radost a urcite by ta potom nebavilo to vsetko premazavat. Navyse karmu tu berieme iba ako doplnok fora, vela ludi si ju ani necita a taketo nieco by ich zbytocne obtazovalo.jankyi napísal:Ja by som navrhoval, aby bol uzivatel upozornovany, ked dostane karmu, napriklad formou SS.
Jedinu moznost vidim v tom, ze by si to uzivatel mohol povolit alebo zakazat, no je otazne, ci ten cas potrebny na programovanie stoji za to, ze sluzbu bude vyuzivat par ludi.
-
Mahonacik
Expert
Nechapem nechapem a este raz nechapem.......Nechapem tomu ze preco niektory ludia davaju K- len tak ??? sak nic zleho napisem....napriklad som zalozil temu Orange summer music duchonka...hmm vela ludi tam pisalo/diskutovalo....ale samozrejme som dostal K- bez odvovodnenia....hmm alebo v teme Chodite na pokec/aky mate nick? som napisal svoj nick ze : ja mam Mahoni910 aaa za toto som dostal K- 2x taaak vazne uz nechapem na co je taato karma...ked nejaky clovek sa tu snazi mat dobru reputaciu spravit si tu dobre meno...pokusam sa radit...ale aj ked dam radu a nieje v nej ziadna nadavka ani nic zle dostanem K-....ja ani K- nedavam iba ked niekto nadaava alebo take nieco...inac davam same K+...ja viem ze my budete vela ludi pisat ze kasly na karmu co je to pre teba....hmm ale pre mna to znamena dost pretoze si tu fakt chcem spravit dobre zaklady ale nie a nie sa rozbehnut kedze si furt niekto takto robi dobre....hm ja viem ze sa s tym neda nic robit..ale snad mi daju niektory ludia za pravdu.....a chcem sa opytat tych ktory to robia ze davaju K- len pre radost a ne pretoze s tym nazorom nesuhlasia...preco to robite?
-
audiotrack
VIP
Mahonacik: karma nemusí byť za ten konkrétny príspevok. Možno si niektorým ľuďom nesadol celkovými názormi a dali ti k-. Je už jedno pri ktorom poste to klikli.
Na druhú stranu ak sa ti niečo nepozdáva, treba sa ozvať. Dobre že si tak spravil, preveril som si tvoju karmu a za posledné tri dni si dostal 3 krát k-. Navyše od osoby čo sa registrovala práve pred 3 dňami a má tu jeden príspevok. Myslím že by sa tomuto užívateľovi mohla preventívne zablokovať, nech sa vyjadria aj ostatní z vedenia
Na druhú stranu ak sa ti niečo nepozdáva, treba sa ozvať. Dobre že si tak spravil, preveril som si tvoju karmu a za posledné tri dni si dostal 3 krát k-. Navyše od osoby čo sa registrovala práve pred 3 dňami a má tu jeden príspevok. Myslím že by sa tomuto užívateľovi mohla preventívne zablokovať, nech sa vyjadria aj ostatní z vedenia
-
pryja
Darca
Presne tak, radsej si prejdi gramatiku, este sa ti to zideMahonacik napísal:ja viem ze my budete vela ludi pisat ze kasly na karmu co je to pre teba
A preco to robia? Najlepsia radost je skodoradost. Niekto sa vyziva v kopani do maciek a psov, niekto bavi klikat na cervenu. S tym nic nenarobis.
-
Mahonacik
Expert
to by som ti bol velmi povdacny keby si to nejako vyriesil....hm asi aj viem kto moze byt za tym nickom ale nebudem hovorit nahlas....audiotrack napísal:Mahonacik: karma nemusí byť za ten konkrétny príspevok. Možno si niektorým ľuďom nesadol celkovými názormi a dali ti k-. Je už jedno pri ktorom poste to klikli.
Tak to mi nejak nesedi...skus sa nad tym zamysliet...ja podla toho co vravis ti mozem dat K- za hociktory prispevok, v hociktory cas bez dovodu...podla tvojho tvrdenia by si ju dostal dajme tomu, ze koli tomu, lebo sme si mi dvaja nesadli uz na zaciaktu a nemozem ta zniest a bla bla bla....ale co ked ti tu K- dam v taky cas, kedy ma ty obvinis z odplacania ?audiotrack napísal:Mahonacik: karma nemusí byť za ten konkrétny príspevok. Možno si niektorým ľuďom nesadol celkovými názormi a dali ti k-. Je už jedno pri ktorom poste to klikli.
-
Mahonacik
Expert
hmm neviem...robil som to tak a prisol som zo nulovej....teraz mam aspon nejaku tu kladnu ked si to vsimam....a k tomu uzivatelovi ....nedalo by sa s tym nieco spravit?erytrocyt napísal:Mahonacik: Keď si karmu prestaneš všímať, pluská začneš dostávať. Uvidíš
//edit: Audiotrack, prezrel som si jeho karmu, a súhlasím, dostáva ju od jedného človeka z troch profilov.