Analyzovanie programu
-
Gregory House
Zablokovaný
Analyzovanie programu
Ahojte. Nevie niekto, ako sa volá program, cez ktorý vytvárajú programátori napr. Adobe After Effects CS3, Adobe Premiere Pro CS3, Adobe Photoshot, Adobe Flash,...proste Adobe??? Ďakujem.
Re: Analyzovanie programu
No tak pockaj. Som sprosty ja, alebo ty?Gregory House napísal:ako sa volá program, cez ktorý vytvárajú programátori napr. Adobe After Effects CS3
Ty chces urobit program, ktory by dokazal to co napr. after effects, alebo som ta nepochopil dostatocne?
(prosim nech som nepochopil
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Oni to nerobia cez program ale cez programovaci jazyk. Je za tym viac ako si myslis.
-
Gregory House
Zablokovaný
Ja nechcem robiť to, čo oni robia. Proste sa mi zapáčila grafika a je to.BX napísal:No tak pockaj. Som sprosty ja, alebo ty?
Ty chces urobit program, ktory by dokazal to co napr. after effects, alebo som ta nepochopil dostatocne?
(prosim nech som nepochopil)
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 20:37 )
Aha, takžie, žiaden program?Nadeo napísal:Oni to nerobia cez program ale cez programovaci jazyk. Je za tym viac ako si myslis.
Takto: Nenajdes ziadny program v ktorom urobis program. Programy sa pisu pomocou programovacich jazykov. Ak ziadny neovladas, ziadny program neurobis
A v pripade adobe to urcite nerobi jeden clovek, ale teamy ludii. Tagze juraaa do programovania
(Zase nehovorim ze sa naucis za tyzden. Trva to roky, kyms a naucis nieco take
)
ale wtf?
-> http://sk.wikipedia.org/wiki/Programovanie
ale wtf?
-
Gregory House
Zablokovaný
Jaj aha. Používam Visual Basic 6, Visual Basic 2008. Ďalej pripomínam, že ja nechcem spraviť taký program, ako robia Adobe, to som netvrdil, ale ja si chcem vytvoriť iné programy s takou istou grafikou ako má Adobe. Ja to chcem vedieť len a len preto, lebo sa mi zapáčila grafika programov, ktoré vyrábajú. Takže, neviete, cez čo sa to dá vyrobiť s takou dobrou grafikou, aké robí v programoch Adobe.BX napísal:Takto: Nenajdes ziadny program v ktorom urobis program. Programy sa pisu pomocou programovacich jazykov. Ak ziadny neovladas, ziadny program neurobisA v pripade adobe to urcite nerobi jeden clovek, ale teamy ludii. Tagze juraaa do programovania
(Zase nehovorim ze sa naucis za tyzden. Trva to roky, kyms a naucis nieco take
)
ale wtf?-> http://sk.wikipedia.org/wiki/Programovanie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Gregory House
Zablokovaný
Aha, to ma nenapadlo. Tak díky. Môžte tému lock. Zistil som čo som potreboval.audiotrack napísal:a myslíš že grafika je vec nejakého programu? Skôr by som povedal že majú vlastných grafikov ktorí ju robia