Cesta na letisko MRS (BTS): taxi-mhd
Cesta na letisko MRS (BTS): taxi-mhd
ahojte, chcem sa opytat ci mhdcka ma zavezie rovno pred letisko pred vstup? a este mi dajte pls kontakt na dobry taxik, ktory ma odvezie na letisko, ozaj a co sa tyka batoziny, idem cez skyeurope, tak je mozne si ako prirucnu zobrat aj trosku vacsi batoh ako su pisane tie rozmery? inak budem mat jednu zapisanu batozinu, ale chcem si zobrat aj batoh na chrbat, takej strednej velkosti
nebudu s tym robit problemy? za odpoved som Vam vdacny
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na Letisko priamo pod dvere ide 61 z Hlavnej Stanice.
Taxiky ... Objednaj si Super Taxi. Ti su najlepsi na Telefonicku objednavku.
No a ohladom batoziny. Zo SkyEurope sa neser. Nie raz som sa stretol ze chlapik sa musel na Check-In prebalovat do mensieho inac by doplacal.
Tam staci o trochu vacsi rozmer a uz pindaju.
Ale zalezi akym lietadlom letis. Boeing 737 ma dost velky priestor nad hlavami. Ak to je Ruksak ktory ma rozmery ako ten co sa vacsinou nosi do skoly tak ten ti zoberu. Ale nepocitaj s tym ze ti budu akceptovat nejaky 60l.
Taxiky ... Objednaj si Super Taxi. Ti su najlepsi na Telefonicku objednavku.
No a ohladom batoziny. Zo SkyEurope sa neser. Nie raz som sa stretol ze chlapik sa musel na Check-In prebalovat do mensieho inac by doplacal.
Tam staci o trochu vacsi rozmer a uz pindaju.
Ale zalezi akym lietadlom letis. Boeing 737 ma dost velky priestor nad hlavami. Ak to je Ruksak ktory ma rozmery ako ten co sa vacsinou nosi do skoly tak ten ti zoberu. Ale nepocitaj s tym ze ti budu akceptovat nejaky 60l.
neviem ci sa zrovna chce kochat krasnou krajinou Bratislavy ked bude mat dost co robit s batozinoumeffisto napísal:bolo by dobre napisat odkial tam ides ale 96ka ide rovno na letisko...kade-tade okruznou jazdou...takze si vychutnas aj krasy nasej "krasavice na dunaji"
61 je asi najlepsi spoj. z letiska priamo a celkom rychlo na hlavnu stanicu
no ale keby isiel z petrzky tak 96 je vyhodnejsia
))
a co sa tyka batoziny tak odkedy skyeurope si zacalo pytat prachy aj za normalnu batozinu ( tych 20kg ) tak ludia nosili aj vacsie tasky( male kufre) do lietadla a fizli nic nevraveli. iba ak to uz bolo fakt prehnane
mozno , ze boli tolerantnejsi ze slo o lety BA-KE
ja som takto vacsiu tasku niesol iba raz, nechcel som riskovat ze ma nepustia 
a co sa tyka batoziny tak odkedy skyeurope si zacalo pytat prachy aj za normalnu batozinu ( tych 20kg ) tak ludia nosili aj vacsie tasky( male kufre) do lietadla a fizli nic nevraveli. iba ak to uz bolo fakt prehnane
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
obycajny bezny batoh ti urcite na palubu zoberu... keby nieco pohladaj ci niekde niesu take tmavomodre pasky s logom Sky Europe a textom "CABIN APPROVED BAGGAGE" tak si to zober a nalep. S tym by ti uz nemali robit problem vobec, ak to nie je fakt nejaky vak ze v nom prestahujes komplet byt na 3 otocky.
Inak Sky Europe lietaju vacsinou 737my, 300, 500 a 700vkove, a teraz maju este 2 alebo 3 maddogy, takze miesta je dost.
Inak Sky Europe lietaju vacsinou 737my, 300, 500 a 700vkove, a teraz maju este 2 alebo 3 maddogy, takze miesta je dost.