da sa dako docielit aby bol aktivny ten link az pri uvolneni mysky? myslim ze to robi to ze ked kliknem na obrazok hned ma hodi na stranku... ale ja potrebujem aby ma na tu stranku hodilo az ked mysku pustim.ked kliknem nech sa nic nestane.. vo flashi sa to vola RELEASE ale neviem ako sa to robi v html. dakujem
urobi tu vec ze ked kliknes tak ta hned hodi na stranku.. a ja som potreboval aby ma hodilo na stranku az pouvolneni tlacitka mysi..
je to koli tomu ze som robil bottony vo flashi v ktorych sa dal menit text pomocou XML.. a potom to stacilo uz len na stranke dat do A tagu a bolo to ok aj s odkazom... ale mne to reagovalo hned po kliknuti a nie po uvolneni a to som potreboval vyriesit.. dakujem
ide oto ze ludia chcu odomna super efektne buttony v ktorych mozu menit text (nazvy buttonu)... a tam nemozem spravit pevnu URL ale oni si tam uz URL dosadia priamo do A tagu.. funguje to normalne ako ked tam mas obrazok.. ja tam ale namiesto <object> davam javascript ale to je jedno...
hlavne ze to ide... mne islo len oto ze ked dakto nechtiac klikne na ten button nech ho to hned nehodi na danu URL ale aby ked si to vsimne a bude stale drzat tlacidlo mysi, zide z buttonu a pusti tak sa nesmie nic stat... proste som poterboval aby ten A tag reagoval na pustenie tlacidla mysi a nie na jeho stlacenie
A v ktorom prehliadači ti a tag reaguje na stlačenie a nie na pustenie tlačidla?
Normálny link reaguje na pustenie tlačidla v každom prehliadači, čo som skúšal. Link, v ktorom je flash som skúšal len vo Firefox a tam to tiež reaguje až pri pustení.