Nastavenie WIFI
-
marcossoft
Amateur
Nastavenie WIFI
Dobry den ...potreboval by som vediet ako presne krok za krokom nastavim wifi medzi dvoma notebookami toshiba..tak aby nas pripojilo a mohli sme zdielat data medzi sebou...dakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
krásne že si povedal značky bookov ale to je dosť nanič keď neviem aký je na nich OS. No v skratke niekde v sietach na Win7 sa to volá Network and sharing center vyber možnosť set up a new connection or network tam možnosť set up wireless AD hoc ... zadáš meno siete poprípade heslo ... a hotovo druhý notebook by mal nájsť sieť medzi wifi pripojeniami a normálne sa pripojiť
samozrejme na oboch musí byť zapnuté file and printer sharing
samozrejme na oboch musí byť zapnuté file and printer sharing
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Je zbytocne teraz vysvetlovat cele existuje uz kopa takychto tem radsej napis presni typ routra a hodim ti sem pdf navod, keby nieco by si nevedel tak napis. . . 
//Edit: Moja chyba..takze napis ake OS poziva prvy a druhy notebook ..ked XP tak staci ak budu pracovat v jednej skupine napr. "home", dalej si nastavis zdielanie pevnych diskov a malo by to ist..

//Edit: Moja chyba..takze napis ake OS poziva prvy a druhy notebook ..ked XP tak staci ak budu pracovat v jednej skupine napr. "home", dalej si nastavis zdielanie pevnych diskov a malo by to ist..