Nechcem vytvárať novú tému, tak sa opýtam tu, keďže ste sa tu bavili o vektorovom logu.
Mám stiahnuté nejaké vektorové logá ale neviem v čom ich otvoriť lebo v PS aj v ImageReady sa tie logá nijako nedajú upravovať (v týchto dvoch programoch sa mi to dá otvoriť). Tie logá sú všetky spolu v jednom súbore a neviem ako to mám "rozdeliť" aby sa dalo každé zvlášť použiť alebo upravovať.
Díky za rady
Ako na logo ?
-
lekoklatik
VIP
Príponu má *.epslekoklatik napísal:akú má ten súbor príponu?
ja by som to riešil cez corel draw, že by som to logo prekreslil keby sa nedalo editovať. možno sa editovať ani nebude dať
-
uNreal_saTch^
Professional
illustrator, indesign, myslim ze encapsulated postscript otvoris v kazdej aplikacii od Adode.radek21 napísal:Príponu má *.eps
Otvorím to aj v PS, ale je to ako jeden celý obrázok a v ňom sú tie logá a nijako to nejde upraviť.uNreal_saTch^ napísal:illustrator, indesign, myslim ze encapsulated postscript otvoris v kazdej aplikacii od Adode.
-
uNreal_saTch^
Professional
mozem sa na to mrknut? kolko to ma? mozes to zbalit a upnut sem ako rar?radek21 napísal:Otvorím to aj v PS, ale je to ako jeden celý obrázok a v ňom sú tie logá a nijako to nejde upraviť.