Problem HDD ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Problem HDD ?

Príspevok od používateľa satelitik11 »

chcem sa Vas opytat cim to moze byt ked pri instalaciu WIN XP/Vista roznych typov nejde naistalovat pocas Instalacie vyhodi chybu FATAL error a konec ... skusal som to viacej krat.

moze to byt HDD ?? dakujem popripade ako ho otestovat mozem aj na inom pc ... ked zapojim tak ide neskusal som na neho kopirovat zatial
Stanquo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stanquo »

...vyskoci ti nieco napriklad ako blue screen ?? lebo mal som podobny problem pri instalovani windowsu a hadzalo mi to errory a blue screeny ... nakonieco som zistil ze to robia RAMky...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Stanquo napísal:...vyskoci ti nieco napriklad ako blue screen ?? lebo mal som podobny problem pri instalovani windowsu a hadzalo mi to errory a blue screeny ... nakonieco som zistil ze to robia RAMky...
akurat som zistil to iste :) ale dakujem za pomoc :wink:

EDIT takze OMYL vymenil som za inu Ram pri instalacii WIn chvilu islo potom to zase zmrzlo

A sucastne je tam taky problem ze pri restarte /zapnuti pc/ nenabehne obrazovka musim aj par krat restartovat az potom nabehne inac nie .

ja uz neviem
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Skus este na zaciatku instalacie komplet odstranit vsetky particie a vytvorit nove popripade novu neviem ci to mas rozdelene. Myslim to tak ze nie len naformatovat disk C a instalovat.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

vladenko007 napísal:Skus este na zaciatku instalacie komplet odstranit vsetky particie a vytvorit nove popripade novu neviem ci to mas rozdelene. Myslim to tak ze nie len naformatovat disk C a instalovat.
do bolo prve co som spravil :wink:
Napísať odpoveď