chcem sa Vas opytat cim to moze byt ked pri instalaciu WIN XP/Vista roznych typov nejde naistalovat pocas Instalacie vyhodi chybu FATAL error a konec ... skusal som to viacej krat.
moze to byt HDD ?? dakujem popripade ako ho otestovat mozem aj na inom pc ... ked zapojim tak ide neskusal som na neho kopirovat zatial
Problem HDD ?
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
akurat som zistil to isteStanquo napísal:...vyskoci ti nieco napriklad ako blue screen ?? lebo mal som podobny problem pri instalovani windowsu a hadzalo mi to errory a blue screeny ... nakonieco som zistil ze to robia RAMky...
EDIT takze OMYL vymenil som za inu Ram pri instalacii WIn chvilu islo potom to zase zmrzlo
A sucastne je tam taky problem ze pri restarte /zapnuti pc/ nenabehne obrazovka musim aj par krat restartovat az potom nabehne inac nie .
ja uz neviem
-
vladenko007
VIP
-
satelitik11
Medium Professional
do bolo prve co som spravilvladenko007 napísal:Skus este na zaciatku instalacie komplet odstranit vsetky particie a vytvorit nove popripade novu neviem ci to mas rozdelene. Myslim to tak ze nie len naformatovat disk C a instalovat.