Creative EP-630 Earphones

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

On mi hovoril ze su to novsie a lepsie hraju ze tie niesu take dobre a tie asi nemal na predajni a ze tie stja okolo 19€
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

FANTOM092 napísal:On mi hovoril ze su to novsie a lepsie hraju ze tie niesu take dobre a tie asi nemal na predajni a ze tie stja okolo 19€
boooze to sa nechas osierat na takych icovinach? Sa ho spytaj ci tie aurvany uz vyskusal ze vie, a ze ci ma prehravac schopny pustit do tych sluchadiel hudbu ktora odpoveda kvalite tych sluchadiel. Lebo len kecaaaaa, aurvany su lepsie, to je pravda ale su aj pekelne drahe (preto ich zatial este nemam cakam kym pojde cena aspon na 800 sk ... alebo si kupim len velke k PC ) normalne mu povedz nech ti objedna EP630 tky tie stoja v pohode, a kvalitku tam mas tiez. Ide dost aj o prehravac, ked si chces pustat hudbu z martanskeho radia co si dostal k multivitaminom pre deti tak sa to tam neprejavi, ale ked mas pecku (pisem PECKU) prehravac od creative tak ten rozdiel rozoznas, (samozrejme equalizer nastaveny tiez).

Aurvany si kup ked na nich budes mat aj peniazky aj prehravac z najvyssej rady. Inak je to podla mna zbytocne, ostatnych nazor ma nezaujima ja som velky fanusik tejto firmy takze si za nazorom stojim pretoze to mam overene, odskusane . . . .
FANTOM092
Light Star
Light Star

Mam mp3 sony NWZ-A816.Ja newem ci to boli aurany lebo boli v takom oranzovom obale a podobali sa na EP-630 mozno sa pomylil newem bol som z toho soknuty kolko stoja lebo vsade na nete su okolo 450 sk
FT
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa FT »

Pochybujem, že to boli Aurvany, skôr EP-830.
qwerty-xyz

FT napísal:Pochybujem, že to boli Aurvany, skôr EP-830.
moze byt, aj ked za tolke love to mohli byt uz podla mna aj aurvany, a ja nejaky moc rozdiel medzi EP630 a 830 nevidim, .... to mas tak ako boli EP 630 a EP 635 tky ... aspon myslim ...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal:dpc, z malych sluchadiel su najlepsie creative alebo koss komu co lepsie sadne do ucha - vsetky tie ostatne ako philips, sony, panasonic su sracky . . . z velkych sluchatok by uz bol vacsi vyber, . . . . tam uz je ich dobrych viacej . . .
podla mna je sracka Creative EP 630, o ktorych je tu rec, aj som ich tu niekomu darovala, lebo som ich dala raz do usi a stacilo. Teraz mam sony, co boli original s prehravacom a zvuk je neporovnatelny. Hlavne, co sa bassov tyka. Nuz, je to asi vec nazoru.
FANTOM092
Light Star
Light Star

Original sony sluchatka do prehravaca NWZ-A816 su lepsie ako sluchatka creative EP-630? POVEDZTE MI PRAVDU
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Pravda je, že si asi debil. 100 ľudí, 100 chutí! Neexistuje vec, pri ktorej by ti všetci povedali, že je najlepšia. Najlepšie sú špunty u číňana za 3eurá, kúp si tie. :roll:
qwerty-xyz

FT napísal:Pravda je, že si asi debil. 100 ľudí, 100 chutí! Neexistuje vec, pri ktorej by ti všetci povedali, že je najlepšia. Najlepšie sú špunty u číňana za 3eurá, kúp si tie. :roll:
to som sa nejako snazil povedat, kazdemu nieco ine sadne, ja by som sa za creative aj pobil, u mna je to proste jednicka a konec, a zase niekto neda dopustit na inu znacku to je tazke tak poradit. Sak si zozen dakoho kto ich v tvojom okoli ma, ako myslim tie EP 630 tky nech ti ich da vyskusat a mas po probleme . . .
Napísať odpoveď