iPhone: Velky problem rozbehat O2

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
adriko
Novice
Novice

iPhone: Velky problem rozbehat O2

Príspevok od používateľa adriko »

V prvom rade sa hlboko ospravedlnujem ak som porusil nejake pravidla, ale som v uzkych a potrebujem akukolvek pomoc, tak verim v empatiu.

Teraz k veci.
Status: Mam WinXP SP3, iTunes 8.2, FW3.0, JB, ultrasn0w
Problem: Mam iPhone kupovany v orange (teda mal by byt neblokovany), mam orange, tmobile aj o2 karty. Orange a Tmobile fachaju v pohode, ale o2 ani za svet. Ked to tam dam, tak signal sice najde, ale pise mi ze sa zistila nova sim a mam sa pripojit k iTunes. Ked to spravim, iTunes mi hodi hlasku ze sim nie je podporovana. Cize neviem tam pouzivat to O2 a dost by som to potreboval.

Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom, alebo nemate napad na riesenie? Uz som ho asi 10x restoroval, aj JB, aj bez...stale ten isty vysledok.
Dude_182
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dude_182 »

No sam osobne som nastavoval desiatky iPhone ktore fungovali pod o2.Som O2 Hardware Technik. Tento problem je v niečom inom. Pokial blokovany nieje kartu by mal zobrat. Skus sa uistit že maš vypnutu 3G siet v iphone lebo tu O2 nema. Problemy skor boli nastavit na nom internet pod O2. Popritom je to jednoduche. Je potrebne v nastaveniach sieti nastavit pre APN pristupovi bod:"o2internet" bez uvodzoviek všetko spolu a malymi pismenami.
Napísať odpoveď