Dobra palenka

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
alberstein
Amateur
Amateur

Dobra palenka

Príspevok od používateľa alberstein »

Zdravim. Dufam ze tato tema ktoru otvaram nebude hlupa. Chcem sa opytat aka je nejaka dobra, lacnejsia palenka z ktorej na druhy den rano sa nebudete citit ako pred samovrazdou :) Viem ze to asi z kazdej ale ci nie je taka ze take stavy az nebudu :D Inak ja nezvyknem pit nevyznam sa v alkohole ale ideme robit party tak ...:D Je dobra trebarz Borovicka, Kopaniciarska? Vdaka ra rady.

Inak alkohol je svina!!! Deti nepite!!! 8)
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

no kopaniciarsku si fakt radsej nekupuj.... :D

a moja rada: Rudolf Jelinek - zlata slivka pripadne cokolvek z oznacenim Palírna
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Kup si Becherovku. :wink:

Kód: Vybrať všetko

Vynikajúci, 100% prírodný, tradičný a vysoko kvalitný alkoholický nápoj. Pre tých, ktorí pijú Becherovku, nie je žiadnou novinkou, že tento obľúbený klasik medzi slovenskými bylinnými alkoholickými nápojmi je 100% prírodný produkt bez akýchkoľvek chemických konzervačných látok, umelých farbív a emulgátorov. Je to len karlovarská voda, vysoko kvalitný lieh, prírodný cukor a veľmi špecifická a harmonická zmes byliniek a korení – toto sú ingrediencie, z ktorých sa Becherovka vyrába. Pozrite sa na malými písmenami tlačenú informáciu na iných značkách likérov a sami porovnajte...
alberstein
Amateur
Amateur

plasmon napísal:Kup si Becherovku. :wink:

Kód: Vybrať všetko

Vynikajúci, 100% prírodný, tradičný a vysoko kvalitný alkoholický nápoj. Pre tých, ktorí pijú Becherovku, nie je žiadnou novinkou, že tento obľúbený klasik medzi slovenskými bylinnými alkoholickými nápojmi je 100% prírodný produkt bez akýchkoľvek chemických konzervačných látok, umelých farbív a emulgátorov. Je to len karlovarská voda, vysoko kvalitný lieh, prírodný cukor a veľmi špecifická a harmonická zmes byliniek a korení – toto sú ingrediencie, z ktorých sa Becherovka vyrába. Pozrite sa na malými písmenami tlačenú informáciu na iných značkách likérov a sami porovnajte...
moze byt dobra ale ja chcel tak 1l a to je trochu drahsie...tak do 9 € keby bola :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

liter za 9 Ojrokorun ? to snad aj cista voda je drahsia dnes nie ? ? ? .. inak sa prihovaram za Bechera ... este nikdy mi z neho nebolo rano nejak dramaticky ... a to ho kombinujem s vydatnymi davkami piva :-) :-) ...

ale kazdy ma svoj preferovany alkohol .. niekomu je zle z bielych alkoholov, niekomu z tmavych, niekomu z horkych niekomu so sladkych :-) .. treba skusat :-) ...
alberstein
Amateur
Amateur

nordkapp_pb napísal:liter za 9 Ojrokorun ? to snad aj cista voda je drahsia dnes nie ? ? ? .. inak sa prihovaram za Bechera ... este nikdy mi z neho nebolo rano nejak dramaticky ... a to ho kombinujem s vydatnymi davkami piva :-) :-) ...

ale kazdy ma svoj preferovany alkohol .. niekomu je zle z bielych alkoholov, niekomu z tmavych, niekomu z horkych niekomu so sladkych :-) .. treba skusat :-) ...
kamo dik za radu...ale pokial sa nemylim tak od 1.1.2009 u nas platia Eura :D ci je jasne ze som myslel € a mam tam aj za tou 9 napisany znak €
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

alberstein napísal:kamo dik za radu...ale pokial sa nemylim tak od 1.1.2009 u nas platia Eura :D ci je jasne ze som myslel € a mam tam aj za tou 9 napisany znak €
Sak on aj pisal ze 9 Ojrokorun. :D To mas to iste ako keby si napisal 9€.
alberstein
Amateur
Amateur

plasmon napísal:Sak on aj pisal ze 9 Ojrokorun. :D To mas to iste ako keby si napisal 9€.
jooj faakt :DD ja som myslel ze tam ma preklep :DD tak teraz som sam seba odkuril :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Rozmyslam v akych intervaloch sa moze mlady clovek pohybovat ak chce nieco lacnejsie s minimalnymi nasledkami.
Silver vodka kosher. Toto pijem ja, ak planujem dalsi den normalne fungovat. Garantujem ti ze ak budes pit len tuto vodku cely vecer a nejak extra to neprezenies tak dalsi den si ok. U nas je cena +- 5,50€.
Ak sa chces blysnut pred kamosmi s fajnšmekrovskym alkoholom s dobrym pomerom cena/vykon/poopicne stavy tak jednoznacne Jubilejná Hruška.
Ak nezvyknes pit tak na tvojom mieste by som urcite nepil borovicku aby si potom este 2 dni necitil ihlicie v zaludku. :wink:
A dufam ze ti nemusim pripominat ze ho mas dat vychladit a podla moznosti nemiesat s inymi druhmi alkoholu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Becherovka + tonic = vyborne pitie za rozumnu cenu.
So vsetkym ostatnym mam taku skusenost, ze sice vecer chutili dobre, ale rano to bolo zle, Becherovka je vsak 100% prirodna, takze asi aj menej skodi ako ostatne dochucovane palenky (ano, aj na Spis palenkach je napisane, ze obsahuju prichut).
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Vinko? Dobre skusenosti a pekne spomienky mam na moju srdcovku - veltlinske zelene. V utorok po skole sme kupili vo vinarni aj 2 litre do PET flase, scucli, domov som prisiel pomaly o 20:00 a v stredu normalka den - do skoly jak pan.
Jedine negativnum - ja som sa z toho vzdy tak trosku posral. Stolica bola neurcitej konzistencie, vzdy sa branila splachnutiu (brzdne drahy na dne misy), ale to asi kazde alkoholicke lajno. Na druhy den sa len dobre najedz a budes naozaj fit.

EDIT: Akurat premyslam, ze tema o palenke... Becherovka je liker, vino je vino. Kto pisal o tychto dvoch, netrafil. Hadam nejestvuje ovocna, zeleninova ci akakolvek palenka, z ktorej by neboli stavy. Len Ti poviem, ze rozhodne nekupuj nejaky sajs znacky BALA, Jednota ci TESCO a pod. Po kazdom glgu Ta bude boliet hlava.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ja odporucam toto... tvrdy alkohol velmi nemusim, ale ked si davam tak toto:
http://www.dadaplus.sk/produkty/detail/ ... -1179.html
este nejake dobre zapijanie a mas to..dobre sa to pije...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mastros: ale becherovka ma 38% ;)
Inac mi napada este Sambuca, co je tiez v podstate sladucky liker, ale ma 38%. Netreba to brzdit, da sa riedit vodou a rano je clovek este viac v pohode ako po Becherovke, len je ju tazko zohnat.
http://www.topalkohol.cz/zbozi/sambuca-stock-0-7l
Robi to Stock, ale tu v Prahe poznam iba jeden maly obchodik, kde maju prave tuto od Stock. Potom v dalsom maju Ramazotti, ale ta je 2x drahsia a chutovo prakticky rovnaka :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Gothar, neviem, či si mu dobre poradil BE-TON (neviem asi prečo sa to tak volá :D ). Videl som jednu osobu ráno, keď celú noc pila BETON :lol: smrť by bola krajšia :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kvalitná whisky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Začiatok Konca napísal:Gothar, neviem, či si mu dobre poradil BE-TON (neviem asi prečo sa to tak volá :D ). Videl som jednu osobu ráno, keď celú noc pila BETON :lol: smrť by bola krajšia :D
No zase ide o to, ze treba pit s rozumom :) Pol litra becherovky za asi take 3-4 hodinky zvladnem s tonicom v pohode(nie je mi zle, ale som KO :D ), rano potom staci zapit suchoty a mozem fungovat normalne. Ale tak to je extrem, vacsinou dame 2ja 7 dcl a to je tak akurat.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

axXis napísal:no kopaniciarsku si fakt radsej nekupuj.... :D

a moja rada: Rudolf Jelinek - zlata slivka pripadne cokolvek z oznacenim Palírna
Jelínek 4eva :D moj clovek . :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Fuj! Nicolauska!
K tej mame taku averziu, ze az! Samotnu ju pit dlho nebudem. Ked si spomeniem ako som ju so spoluziakom pil na hajzloch Expoareny v BA na nejakej vystave priamo z flase, krutia sa mi oci. To bol KUS debila, co navrhol tu gulicku v hrdle!
Inzagi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Inzagi »

jednoznacne Hennesy
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

begbeee napísal:Kvalitná whisky.
kvalitnú máš tak od 20-25e a vyššie :wink: (teda ak myslíme tulamore, Jamieson...)

k téme: do 10e kúpiš Imperator kosher vodka - veľmi ľahko sa pije, je chutná a nemal som po nej ráno bolehlav (ale to ja nemávam takmer po ničom :oops: )
Napísať odpoveď