dair napísal:dufam ze tato iNOKIA spravi dobreho konkurenta iPhonu lebo co som pocul veci ako ze dokonca aj zvonenia si budes musiet kupovat cez iTunes ak si ich budes chciet zmenit tak to je uz vrchol....
len by ma zaujimalo kde dpc zaspal SONY ERICSSON
jedine co je maga odradzujuce od NOKII je aj fakt ze po naplneni pametove telefonu sa phot tak nehorazne spomali ze to cloveka dohana az k masovym vrazdam
pHysIQ napísal:Hm zaujimave. Ked som sa opytal uja Googla na N98 uz na prvej stranke mi nasiel 3 rozne verzie tohto mobilu. Prva bola taka ista ako ta tvoja. 2. a nazov 3. hovori za vsetko.
Pockam si na informacie na original stranke nokie.
ten obrazok je taq spatny vsimnite si tie tlacitky na zdvihnutie a zlozenie phonu, nemaju vyrez alebo ako to nazvat, skratka nie su 3D taq jedine ze to bude dotykove ako LG cokoladka alebo nieco podobne a este aj ten nedokonaly kontrast.
Ale ako navrh to vyzera pekne, ale za tie prachy co to bude stat....radsej hocico ine ako mobil co by som nosil v pancierovom kryte ktory by bol oblozeny vankusami ako v blazninci
megalol: Kosicania, chodte sa pozriet do mobilshopu na zel stenici, kt. je na poschodi - vo vyklade N99i ... cisty fake, taky ako tu niekto predaval (tipujem to na nejaky CECT dualsim a dotykovym displejom )
az to bude zasa spolupraca Nokia +Symbian, tak dakujem pekne, neprosim. Vdaka mojej chamtivosti som sa na jednu taku zlakomil a uz to lutujem (a to ju mam tak mesiac mozno), vzdy som vedel ze su to kraxne ale toto mi moj nazor aj nalezite potvrdilo. Takze nech pre mna za mna vydaju aj N9999, nikdy viac Nokia.
Podla mna chce nokia vytiahnut nieco co uz ma kazdy predajca
(Aplle ifon , LG , vsetko Xperiu , samsung omniu , HTC ich ma viac)
a chce siahat aj na tu vyzsiu silu myslim ze len spravila kus do konkurencie snad to bude komunikator nie mobil