kedy pride laska?
kedy pride laska?
AhojTE, mam taky problem, s terajsiou priatelkou chodim asi 2 mesiace, tolko sa aj pozname, mam ju velmi rad, myslim ze aj ona mna a mame toho aj vela spolocneho. V poslednej dobe mam taky podcit ze mi nieco chyba vo vztahu, nejak som "vychladol" a mam strach ze sa laska u mna neprejavy. Viete mi poradit co s tym?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
adam664 napísal:tak ja mam 21 a ona 19, myslim si ze je to ta prava
tolko rokov a take reci ...
za dva mesiace si ani nezapamatas jak sa zenska vola poriadne co chces riesit ci pride nejaka laska alebo nie ? .. daj tomu cas a uvidis ...
-
triple
Guru wannabe
v prvom rade zauvažuj... je to dobrá baba? opatatí sa mať s nou vzťah? ten vzťah aj niečo vydrží ale bo je to len na chvilku?má perspektívu? nemá baba blbé sklony k žiarlivosti a uražaniu sa? ak si na tieto otázky odpovedaš a usudíš že je to ok tak vyčkaj - lásku si človek podla mna nepripustí k sebe hned.. (mne to trvalo 3 mesiace),, ak si povieš je to len tak ,, tak sa vôbec nad takýmito vecami netráp - uži si a hotovo
-
Začiatok Konca
Professional
U mňa to prišlo po troch týždňoch, ale to som mal ešte len 15 rokov...
Ako povedal Soviet, treba to trochu oživiť... výlety, prechádzky... kino(dnes už tak starý a stále krásny prostriedok na zbližovanie
) spoločne strávená noc (nehovorím, aby ste ju pre*ebali, ale je krásne, keď spolu s priateľkou zaspávate v jednej posteli). A hlavné je si ceniť každú sekundu, čo si s ňou, lebo inak to nejde.
Neviem, ako inak by som ti to napísal. Toto je jeden z mála príspevkov, ktoré som písal skutočne od srdca, lebo som ju mal pred očami
Ako povedal Soviet, treba to trochu oživiť... výlety, prechádzky... kino(dnes už tak starý a stále krásny prostriedok na zbližovanie
Neviem, ako inak by som ti to napísal. Toto je jeden z mála príspevkov, ktoré som písal skutočne od srdca, lebo som ju mal pred očami
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a co tak najprv pomilovat a potom zaspavat.Začiatok Konca napísal:(nehovorím, aby ste ju pre*ebali, ale je krásne, keď spolu s priateľkou zaspávate v jednej posteli)
-
Začiatok Konca
Professional
Kokso. to v dnesnej dobe musi mat clovek fakt po 30ke aby mohol mat podla niektorych uz 'normalny' vztah.nordkapp_pb napísal: tolko rokov a take reci ...
-
Shark NX
Addict
Lubos islo o to ze po 2 mesiacoch povedal ze je ta prava a uz stihol "vychladnut"
Niektore vztahy sa "overuju" 3 roky, videl som aj rozchod po 5 rokoch po tom co sa chlap ozral na Svatbe a jeho Priatelka ho miernila nech uz nepije. Odpoved bola nech ide domov ak sa jej nepaci. A Pritom baba bola sestra tej ktora sa vydavala ... Cize tak.
A este na druhy den ziadal ON ospravedlnenie ze ho strapnila
Niekedy to je proste tazke.
Niektore vztahy sa "overuju" 3 roky, videl som aj rozchod po 5 rokoch po tom co sa chlap ozral na Svatbe a jeho Priatelka ho miernila nech uz nepije. Odpoved bola nech ide domov ak sa jej nepaci. A Pritom baba bola sestra tej ktora sa vydavala ... Cize tak.
A este na druhy den ziadal ON ospravedlnenie ze ho strapnila
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mas snad pocit ze za dva mesiace zistis ci je holka ta prava ? ? ? .. dostanes ju za dva mesiace vobec do postele ? kolko situacii s nou prezijes ? ako spoznas jej postoj k zivotu ...Lub0$ napísal:Kokso. to v dnesnej dobe musi mat clovek fakt po 30ke aby mohol mat podla niektorych uz 'normalny' vztah.
... poviem tak .. takych "pravych" tu uz bolo a nakoniec sa vytriezvelo