zaloha prehravaca

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

zaloha prehravaca

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: potrebujem spravit zalohu pre MP3 prehravac. Model creative zen vision M -30 GB verzia. Taka vec, mam v nom po milu rit hudby, kopec videoklipov, videi obrazkov a tak daaaale a daaaale. No, ale su tam aj playlisty -- vzhladom na to kolko je tam tisic pesniciek tak mi dalo zabrat ich vobec vytvorit. No a chcel by som na par 8,5 GB dvd-cok spravit toho celeho zalohu, ale tak aby ked sa prehravacu nieco stalo,alebo som si kupil novy, samozrejme tiez creative tak len to tam hodil z dvd-ciek a playlisty a vsetko to tam mal zase. V programoch dodavanych creative tam taka moznost nebola, preto sa pytam ze AKO. . .
kto vie, nech poradi, blbe kecy si nechajte do inej temy .... s prehravacom nic nie je,ale je uz stary a bojim sa aby mi nahodne nedodychal . . .
Kevin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kevin »

Však presuň celú zložku z prehravača niekam (napr. na plochu) čo ja viem do zložky mp3 zaloha
qwerty-xyz

Kevin napísal:Však presuň celú zložku z prehravača niekam (napr. na plochu) čo ja viem do zložky mp3 zaloha
hm , a myslis ze mi ostanu vsetky playlisty a podobne? systemove nastavenia prehravaca? nema skryte systemove subory s ktorymi nehnem ako klasicky HDD???
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

qwerty-xyz napísal:hm , a myslis ze mi ostanu vsetky playlisty a podobne? systemove nastavenia prehravaca? nema skryte systemove subory s ktorymi nehnem ako klasicky HDD???
voe ake systemove nastavenia myslis? :roll: ekvalizer? to ti je taky problem si to potom znova nastavit?? :roll: co tu zas na nas skusas
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

playlist a hudbu keď presunieš, tak by to malo fungovať, aspoň na mojom to tak funguje
qwerty-xyz

SchYzo napísal:voe ake systemove nastavenia myslis? :roll: ekvalizer? to ti je taky problem si to potom znova nastavit?? :roll: co tu zas na nas skusas
kua v tejto teme nic, len chcem vediet ci ked normalne vypalim vsetky subory tak ako tam su tak ci mi to pojde aj s playlistami, chaaapes? nic ineho. A subory mas na tom hdd aj skryte nejake ved musi mat prehravac tak ci sa snazit aj kopirovat a palit tie, alebo srat na ne a kopirovat len ten cisto moj obsah....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Veď aj samotné playlisty sú súbory, no nie? Takže Ti stačí akurát všetky playlisty stiahnuť a poprípade ich potom nahodiť do prehrávača a všetko by malo fičať :wink:
Napísať odpoveď