CS 1.6 Server hojko.com
Mna velmi prekvapuje, ze ludia ktory maju strasny skill, sluchadla o velkosti izby, tu po zaBANovani chodia este dalsi tyzden pisat aki su strasni frajery a ze na nich nemame. Clovek, ktory ma neuveritelny skill, CS sa naucil hrat skor ako zacal chodit a hrava ligach na najvyssej urovni, pride na hojko NS server, dostane BAN a tyzden pise na forum.
diRTY: Nepis sem. Radsej trenuj. Urcite mas niekedy cez tyzden strasny zapas s SK Gaming
My tu budeme trenovat na hojku (my co nemame skill) a mozno sa raz stretneme v nejakej lige obdobnej Lige Majstrov vo futbale
Prajem prijemnu zabavu a drzim vasmu teamu palce...
diRTY: Nepis sem. Radsej trenuj. Urcite mas niekedy cez tyzden strasny zapas s SK Gaming
My tu budeme trenovat na hojku (my co nemame skill) a mozno sa raz stretneme v nejakej lige obdobnej Lige Majstrov vo futbale
Prajem prijemnu zabavu a drzim vasmu teamu palce...
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Takto:diRTY napísal:jak som sa zasmial až cez smlzy to jaky ko*ot také dačo môže napísať
1.) Najdem "J". Aha, tu je!
J
2.) Najdem "A". Aha, tu je!
A
To bolo rychle.
3.) "K"
K
4.) A hernajz! Medzernik je kde? Poradis mi, diRTY? Prosiiiiiim! Urcite to s pomocou WH najdes skor ako ja!
Podla avataru tipujem, ze pocuvas vyhradne hip hop. Nevadi, snad vyrasties. Drzim palce, aby si to dotiahol na epickeho debila, lebo tak aspon nebudes trepat take nehorazne kktiny ako teraz.
Predtym sa vsak zbal a let do riti. Nik tu nestoji o Tvoje vylevy.
Pacia sa Vam Zombie servery? Dal by sa pridat nejaky zombie_mod tak na tyzden? Trochu ozivit... ?
EDIT:
No vidim, ze vsetci zapajaju mozog. G0lDiER sa ako-tak chyta, ked napise v podstate to iste ako ja.
Nenecham si len tak nadavat do kktov od nejakeho zaBANovaneho hraca, ktory nevie prekusnut fakt, ze mu admini prisli na cheaty. Dobra praca inak, chvalim.G0lDiER_ napísal:Ked uz nic ine tak by trebalo instalovat zombie mod.
Filipito sa dost zmenil, zial, k horsiemu. Je utocny, agresivny.
Zrejme sa nikdy nepoucim a nezacnem do prispevkov drobnym pisat navody ako maju byt moje posty chapane. Mad Dad by mal asi to iste robit lebo metafora rekonstrukcie BA hradu ci akakolvek ina je zrejme tiez nad sily niektorych jedincov.
Filipito, moze ma to napadnut tak, ze to bol jeden riadok v poste, aby nebol komplet OT. Nemyslel som to vazne a ked sa Ti paci paintball, skus to, mozno Ti bude vyhovene.
Idem pozriet karmu. Verim, ze ste sa naucili podpisovat.
-
lekoklatik
VIP
mastros vidno ze sa cim viac z k*k*tnujes
, neber to v zlom.
ale na aku pi*u ti je na publicu zombie mod.
prepacte za vyrazy ale toto ma dostalo
//GothaR: krot sa
gothar, ok ale dohovor mu , nech ma takto nevytaca, neprospieva to mojmu zdraviu
//mad aky hrad do toho zapajas?, ok prehnal som to som si toho vedomi, ale napis mi ako ale ako to moze niekoho napadnut?
takze mne sa paci paintball mod , tak chcem aby bol hojko paintball
//mastros, karmu, som ti nedaval ziadnu. za takuto vtakovinu urcite nie.
a ze som sa zmenil? hmm to neviem. ale pochop ma , pridem domov . od 6:30 do 20:00 niesom doma, chcem trosku vypnut mozog a zrelaxovat, pozriem si tuto temu, najprv tu rozdaval velke mozgy dirty, co kazdeho poucal ze ake ma sluchadla a teraz ty, vie to cloveka vytocit a to nehovorim ze zombie neznasam, ospravedlnujem sa ti ze som na teba vyskocil . PEACE
ale na aku pi*u ti je na publicu zombie mod.
prepacte za vyrazy ale toto ma dostalo
//GothaR: krot sa
gothar, ok ale dohovor mu , nech ma takto nevytaca, neprospieva to mojmu zdraviu
//mad aky hrad do toho zapajas?, ok prehnal som to som si toho vedomi, ale napis mi ako ale ako to moze niekoho napadnut?
takze mne sa paci paintball mod , tak chcem aby bol hojko paintball
//mastros, karmu, som ti nedaval ziadnu. za takuto vtakovinu urcite nie.
a ze som sa zmenil? hmm to neviem. ale pochop ma , pridem domov . od 6:30 do 20:00 niesom doma, chcem trosku vypnut mozog a zrelaxovat, pozriem si tuto temu, najprv tu rozdaval velke mozgy dirty, co kazdeho poucal ze ake ma sluchadla a teraz ty, vie to cloveka vytocit a to nehovorim ze zombie neznasam, ospravedlnujem sa ti ze som na teba vyskocil . PEACE
-
Mad Dad
Medium Star
Bola to len neškodná otázka tak to všetci neberte ako rekonštrukciu hradu BA...obvzvlášť ty filipito
...Ja osobne by som tiež bol za..len tak na skúšku, ale ako leko vraví, je to public..čiže asi nič 
//rekonštrukcia hradu BA znamenala že to všetci berú vážne...Understood?
//Lubos= Vela vecí sa dosra*o v ten týždeň...preto som bol agresívny...teraz to je už kludnejšie...no aj tak som včera nehral
//rekonštrukcia hradu BA znamenala že to všetci berú vážne...Understood?
//Lubos= Vela vecí sa dosra*o v ten týždeň...preto som bol agresívny...teraz to je už kludnejšie...no aj tak som včera nehral
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
PAIN
Light Professional
OMG len to nerobte ze tam date dake mody......10 ludi by bolo rado ale 100 by bolo nasranych. Treba rozmyslat co je vhodne pre co najviac ludi a nie pre jednotlivcov. (pochybujem ze vacsina z tych neviemkolko hracov co na pube hra chce zrovna Zombie mod alebo daky iny mod ). Keby bolo viac hojko serverov tak nemam nic proti nech si kazdy hra kde chce ale urcite nie na ukor publicu.
-
tuto ho chcem_D
Expert
-
vivaSlovakia
Guru wannabe